resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 26656
    kimsenin 1 yılda huyu değişmez. taraftarlık muhteşem konfor alanı, her değişikliğin takımı daha iyiye götüreceğini iddia edebiliyorsun, ortaya bir veri koymana da gerek yok. istediğin değişiklik olmazsa da korkak, genç düşmanı vs etiketlemek 2 saniyelik iş. ama gerçek farklı.

    bugün taraftarın hala oynattığı için hocayı korkaklıkla sucladığı belhanda, takımın en olmazsa olmazı. yerine oynasın denilen akbaba'nın mevkii o değil bir kere. başka da adam yok. atalay falan isteniyordu ki adam süper ligden dahi talep çıkmadı daha ne denilebilir ki. feghouli şuan oynamayı hak etmiyor. ama tempo sorununu sahaya feghouli'den hızlı x kişiyi atınca çözemiyorsun. futbol böyle bir oyun değil çünkü. senenin başindaki hatayspor hazırlık maçının ikinci yarısında veya glaskow maçının ikinci yarısının belli bir kısmında sözlüğün büyük oranda mutabık kaldığı futbolcular oynadı. değişen bir sey de oldu evet. daha da kötü oynadık.

    futbolu anlık akla gelen tek parametre ile açıklamak türk izleyicisinin hastalığı. bugün cesaret üzerinden açıklanır yarın oyuncu kötülüğü vs. gerçek şu ki şuan hocanın istediği oyun için uygun ne kadro kalitesi ne kadro derinliği var. hocayı elestirebilecek nokta pragmatik davranmayı tercih etmemesi olabilir. ama sekidika, oğulcan vs oynayınca galatasaray'ın problemlerinin azalacağını düşünmek bence konsol oyunlarının gerçek sporun önüne geçmesi ile açıklanır anca.
App Store'dan indirin Google Play'den alın