resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:71
Uyruk:Türkiye
  • 26613
    bazı oyuncuları oynatma ve bazı oyuncuları da verimli olacakları mevkide oynatmama inadından bir an önce vazgeçip "benim kafamdaki plan bu, buna göre adam almazsanız ben de böyle oynatırım" düşüncesini bir kenara bırakması gereken hocamız.

    ffp bu sene bitiyor. bu sezon şampiyon olabilirsek yazın genç ve gelecek vaat eden bir kadro kurabiliriz. ama bunun olabilmesi için şampiyon olmamız ya da en az ikinci olmamız şart. bu nedenle inadı, kaprisi, adam kayırmayı bir kenara bırakarak sahaya en ideal sistemi, planı ve kadroyu yansıtması gerekiyor. çok ümidim yok bu konuda. maalesef hoca bu tür çözümler bulmak istemiyor. yönetimle didişmekten, tff ve ali koç ile kavga etmekten buraya gelemedi daha 3 senedir. ara ara bunu yaptı. yaptığında da sonuçları hepimiz gördük.

    umarım bu sezonu şampiyon ya da fener'in arkasında ikinci bitiririz. fener de ceza alırsa, ki buna da ümidim yok, doğrudan şampiyonlar ligine gideriz. duruma göre en kötü 1 ön eleme oynarız.

    tabii bu durum yeni gelecek yönetimin fatih hocayla çalışmak isteyip istememesine bağlı. galatasaray'ın marka değerini kullanarak kendi reklamını yapmaya öylesine aç ekipler var ki yönetime aday olarak, fatih hocanın isminin arkasında kalmak istemezler ve hocayla yolları ayırırlarsa da şaşırmam.
App Store'dan indirin Google Play'den alın