resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:71
Uyruk:Türkiye
  • 26561
    genç fatih terim vs yaşlı fatih terim;

    genç terim disiplini, taktik esnekliği, hırsı ve gözü karalığıyla yaşlı terim'in önündedir. bugün seçme şansım olsa; takımın başına genç terim'i mi yaşlı terim'i mi getirirsin ? diye sorsalar düşünmeden genç terim'i isterim.

    genç terim icabında hakan şükür, mijatovic, bülent korkmaz, hakan ünsal, ümit karan vs. gibi oyuncuları gözünü kırpmadan kadro dışı bırakıyordu. hatta 3. döneminde riera ve melo'yu da düşünmeden kadro dışı bıraktı. bu oyuncuları kadro dışı bırakırken hiç bir zaman galatasaray'ın bol alternatifli, über kadrosu yoktu. ne zaman ki 3. terim dönemi sona erdi, demirören-milli takım-selahattin vs. skandalları yaşandı, fatih hocaya bir haller oldu. cesareti kırıldı, yönetmeye/liderlik etmeye değil de idare etmeye başladı. 19/20 sezonunun son 10 haftasında 1 galibiyet çıkarabilen galatasaray'da fatih hoca çıkıp ''gemiyi limana yanaştırmaya çalışıyoruz'' dedi. bu normal şartlarda fatih hocadan duymayı beklediğim bir açıklama değildi. gençliğindeki cesareti ve gözü karalığı olsa inanıyorum ki başta feghouli ve belhanda olmak üzere en az 4 oyuncuyu kadro dışı bırakırdı. ancak gel gelelim kadro dışı kalması gereken kim varsa banko 11 oynuyor. alternatifsizlik, şunluk bunluk bahane değil. galatasaray bu oyuncularla da kötü oynayıp puan kaybediyor, oynamasalar da en fazla kötü oynayıp puan kaybeder.

    fatih hoca düşmanı değilim, düşmanlık veya kin besleyecek biri de değilim. galatasaraylıyım. galatasaray ise benim için bütün isimlerden makamlardan mevkilerden üstündür. fatih hoca bu şekilde ''idare etmeye'' devam edecekse teşekkür etme zamanımız gelmiştir. bize düşen ''genç fatih terim'' bulabilmek. saygılarımla.
App Store'dan indirin Google Play'den alın