resim
Radamel Falcao García Zárate
Takım:Millonarios
Mevki:Santrfor
Yaş:38
Boy:1.77
Uyruk:Kolombiya
  • 5648
    falcao'yu taraftar aldırdı geyiği var. kesinlikle katılmıyorum. bir gün binlerce galatasaray taraftarı kalkıp bize falcao'yu alın mı dedi? demedi.

    falcao söylentileri çıktı. kimse yalanlamadı. iş uzadı. süreç uzadı da uzadı. takımda forvet yok. taraftar da artık alın dedi. alıyorsanız alın dedi. yetkili herkes çıkıp sırıttı, uğraşıyoruz dedi, olabilir dedi. yönetim onu almaya çalıştığı için taraftar istedi. tıpkı ibrahimovic gibi. bir yetkili çıksa deseydi ki ne falcao'su yahu? ilgilenmiyoruz bile. ertesi güne bir taraftar kalmazdı. sen beklenti kurdur, süreci uzat, yalanlama, doğrula. e taraftar dediğin şey zaten çoğunun iq'su ve futbol bilgisi ortanın altı. senden onu isterler artık. yahu taraftara kalsa, taraftar forvet istedi 6 ay gelmedi. taraftar; söylentisi çıkınca alan'ı da istedi, modeste'i de istedi, pato'yu da istedi. haber çıkarıp beklenti oluşturursan taraftar e alın artık der, ister. durup dururken taraftar ortaya isim atıp hadi alın diyor sanki. taraftar ismi geçince banega'yı da istedi. e bunlar alınmadı?

    taraftar bu sene 2 orta saha 1 kanat istedi. aldın mı alabildin mi? yoo. adını dillendirdiğin ihtiyaç bölgesindeki oyuncuyu 2 ay almaya uğraşırsan taraftar artık alın der. ama taraftar ortaya oyuncu ismini kendisi atmaz. biz şunu istiyoruz demez. hiçbir zaman da demedi. falcao'yu da yönetim istedi, yönetim aldı. bu kadar. ben o yaştaki bir adamı almazdım net. diagne denen kazmayı da almazdım net. komple yönetime yazar bu hatalar net.
App Store'dan indirin Google Play'den alın