resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 26589
    burda kadro kötü hoca ne yapsın diyenler aslında terim’i savunduklarını sanıyorlar ama tam tersi hocaya hakaret ediyorlar.
    sürekli ama yönetim transfer yapmadı savunması kabak tadı vermeye başladı.
    biz de biliyoruz takımın transfere ihtiyacı var ama dün oynanan kasımpaşa maçında oynanan oyunun transferle ne alakası var acaba?
    kasımpaşa kadrosunda kim var alıp takıma koyacaksın mesela? forvetleri bile takımla tek antremana çıkmış, orta sahada aytaç kara ve en önemli silahı hocanın beğenmeyip gönderdiği yusuf.
    hoca elindeki kadro ile kasımpaşa’nın üstesinden gelemiyorsa o zaman hocanın melekelerini sorgulamak lazım. sonuçta iyi hoca kısıtlı imkanlarla başarılı olmaz mı? hoca sahadan uzaklaştı. hep bir bahane arama derdine düştü. eskiden bunlar hırslandırırdı. radikal kararlar alırdı.
    donelim maça (bkz: 4 ekim 2020 kasımpaşa galatasaray maçı)(bkz: 4 ekim 2020 kasımpaşa galatasaray maçı)adamlar ilk yarıda resmen kalemizi bombardımana tuttu. ikinci yarı koşup,pres yapip blzl kitlediler.
    neredeyse mac boyu tehlikeli atagimiz yok.
    bakin yanilginiz surda. terim son gelisinin 4. sezon basinda.
    yani muhtemel elinde oturmus bir kadro olmasi lazim. en azindan ne yaptigini bilen, defanstan topla cikmayi ogrenmis, gol pozisyonuna girecek organizasyonlara sahip olmasi lazim.
    4 senedir ayni oyuncular antreman bile yapsa bir oyun sablonuna sahip olur.
    ama biz de her sene oyun geriye gidiyor.
    kimse ne hucumda ne defansta ne yapacagini bilmiyor.
    herkes yetenekli oyuncularin dogaclama bir seyler yapmasini bekliyor.
    transfer neden yapilir? oturmus takimin eksikleri icin yapilir. bu takima kim gelirse gelsin 3 mac sonra bu sistemsizlikte kaybolup gitmeye mahkum.
    ben ne olursa olsun bu kadronun ligin ustunde oldugunu dusunuyorum. defans, bekler ve orta saha ligde normalde 2-3 maç dışında oyunu hükmetmesi lazım ama nerde her maç ızdırap her maç kabus.
    bu takımın özellikle terim’in transferden ziyade akıl transferine ihtiyacı var.
    hep aynı şeyleri yaparak farklı sonuçlar alamazsınız.
App Store'dan indirin Google Play'den alın