resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 26587
    4 ekim 2020 kasımpaşa galatasaray maçında sanki arda, feghouli,belhanda ve babel'i başkası oynatmış gibi kime sallasam diye kıvranıp durdu. başarı varsa onun, başarısızlık varsa hakemdir, yönetimdir, direklerdir, çimlerdir ama asla o değildir.
    tabii ki hakem hataları da olmuştur, yönetimde başarısızdır ama hocam elinden gelen şeyler içinde başkasına suç bulma. kadroyu bi gördüm, kan beynime çıktı. dedim döndü yine "ders almam ders veririm" diyen "inadım inat" abidesi.
    istifa mı? asla, o kadar da değil. sadece eski fatih terim ol yeter. hatalarından (çabuk) ders alan, formayı hakedene veren, en kritik maçta 17 yaşındaki çocuğu gözünü kırpmadan sahaya süren, kriz anlarında çözüm üreten hoca.
    bir maç kilitlendimi, hoca da kilitleniyor. inadım inat aynı oyuncular, aynı taktik 90 dakika inatla aynı şeyleri deniyor. misal çok mu zor topu rakibe bırakarak yarı sahana çekilip kontraatak oynamak. yada bütün rakipler bize önde basma taktiğini çözmüşken yüksek top oynamak. duran top çalışmak.
    bir sözümde muhalefete, sırf çakalların eline düşmesin diye kulüp, şu yönetimin basiretsizsizliğine, beceriksizliğine göz yumuyoruz taraftar olarak
App Store'dan indirin Google Play'den alın