resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:71
Uyruk:Türkiye
  • 26521
    adam aylardir futbolcularin gelecegine yatirim yapmaliyiz diyor, cogu no-name scout isimlerinden olusan listesi basina sizdiriliyor, takimin yedegi yok, kanat oyuncusu yok, stoper yedegi yok, yedegi gectim orta sahada baska mevkilerden devsirme -emre,taylan- oynuyor ve bunlar onemsiz bir detaymiscasina hocanin kellesi isteniyor.

    yapici elestirilere ve hocanin yanlislarina gecelim. ustteki hicbir madde, takimin boyle kotu oynamasina sebep degil. ayrica bakmayin genc oyuncu cigirtkanligi yapildigina, kolay degil o isler bu ulkede. cok kolay yaaa diyenle, ulke gerceklerinden bihaber kisilerle futbol filan konusulmaz cunku. direkt sahaya atilmalarina karsi olsam da yine de %100 haklilik payi surada, en azindan en karsit durumda bile aldiklari sure gun gun arttirilabilir kerem’in ogulcan’in. bugunku durumdan kotu olamaz cunku her halikarda. bu da yanlis secim hoca adina. arda tercihi elestiriliyor, laf sokmak isteyen filtrelerin arda turan basligindaki entrylerimi. as oyuncu olarak istedigini dusunmuyorum, oyle istediyse kararin karsisindayim. kadro derinligi icinse ve uygun maliyetliyse kabulum. saha disi sacmaliklarini tartismaktan yoruldum artik. saha icine bakacagim artik iyi mi kotu mu diye. babel icin de ayni sey gecerli. forvet de yedekleyebilen kaliteli bir rotasyon oyuncusu gayet. fakat iste hizli oyun oynamak isteyen bir takimin asla ilk 11 oyuncusu olamaz. ilk gelisinde as olarak isteyebilir hata yapabilir normal. fakat gecen senenin ilk devresinin ardindan bile bugun ayni dusuncedeyse yine karsisindayim, yanlis. ben oyle dusundugunu sanmiyorum.

    bugunun en buyuk sorumlusudur fakat dunya da takim da bugun kurulmadi. o yuzden gecmisten bugune liste yapilsa, daha buyuk sorumlular var.
App Store'dan indirin Google Play'den alın