• 201
    uefa avrupa ligi'nden elenmemiz dolayısıyla bir moral bozukluğu ve kötü oyun bekliyordum ki öyle de oluyor aslında. ancak bu sadece moral bozukluğu ile açıklanamaz. bu kadar statik ve uyumsuz hücum hattıyla pozisyon bulamamamız gayet normal.

    defansta emre taşdemir hariç iyi bir performans gösteriyoruz. emre de eh işte. bana göre martin linnes as bekimiz dönene kadar oynamalı. çok daha iyi bir oyuncu emre'den.

    taylan antalyalı ve oghenekaro etebo orta sahası çok iyi oynuyor. hatta o kadar iyi ki bundan sonraki yazacağım planları bunlar üzerine kuracağım.

    bu orta alan ikilisi cidden iyi. hem dinamizm olarak hem de dikine oynama olarak bu maçı kaldırırlar en azından. o yüzden bu ikiliyi orta alanda bırakıp, arda turan ve sofiane feghouli gibi iki çok da işe yaramayan arkadaşları çıkarıp emre kılınç ve radamel falcao garcia oyuna alınmalıdır. hatta madem 5 oyuncu değişiklik hakkımız var linnes de oyuna girsin. 4-4-2 oynayalım. linnes de sağ kanat olur, younes belhanda da çıkar.

    artık cidden gına geldi. normalde bu şekilde de iyi oyun oynayamayız da, forvetler tam 4-4-2 forveti değil bana göre ancak gol bulmak için şu 4-3-3 mü desem 4-1-4-1 mi desem artık diziliş ismi umurumda değil, bu garabetten kurtulmak şart.
App Store'dan indirin Google Play'den alın