resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:71
Uyruk:Türkiye
  • 26435
    20/21 transfer döneminde zaten transferi ıkına ıkına yapan yönetimin elini kolunu da bağlamıştır.

    şimdi kimse kusura bakmasın ama hoca çok inat etti. "benim istediğim adamları alamayacaksanız transfer yapmayın" diyor. kendisi de söyledi bunu zaten.

    "listem de listem" diye çıldırmış durumda. twitter'da " hauge için 1,5 milyon €, coulibaly için 1 milyon € verilemedi" diyenler var. hauge 5 milyon €'ya milan'a, coulibaly 2 milyon €'ya sheffield'a gitti. yani bu adamlar için tek talip biz değildir. bütçemiz de belliydi.

    yönetim "bonservissizlerden alalım" derken hoca "oyuncu satıp istediklerimi alın" diye çok inat etti. bu konuda kendisine kızgınım. gurrpegi de doğrulayacaktır ki nampalys mendy'yi refüze etti hoca. belki o zamanlar başka alternatifler hala masadaydı ama kasada para yoktu.

    şimdi de aleix ve lusamba bizden haber bekliyor. ama hoca istemiyor. hoca ikna edilirse bu 2 isim de gelebilir. çok büyük maaşları da olmaz. 1-1,5 milyon € alırlar en fazla. yaşları da 23. hiç tutmasalar elden çıkartırsın. ama hoca nuh diyor, peygamber demiyor.

    kafasındaki oyuncuları istemesi ayıp ya da garip değil. ama olmuyorsa da alternatifleri değerlendirmeme konusunda hoca bir dünya markası. oyun sistemi, hücum anlayışı konularında da böyle.

    arda için 1 yıl inat etti. aldırdı. inatla takımı sabote eden soso'yu oynatıyor. yeni alınan emre ve kendisinden zorla formayı alan taylan'ın kredisi yerlerdeyken belhanda ve babel zorla takıma sokuşturuluyor. bunları da biraz mesaj vermek için yapıyor ama kaybeden yine galatasaray oluyor.

    hoca bu soğuk savaşı bitirmeli artık. hocam bütçe bu, alınabilecek adamlar bunlar. sen de kafandaki oyuncularla, kafandaki oyunu oynatmak yerine biraz olsun elindeki oyuncularla alternatif bir oyun oynatabilirsin.

    ekleme:

    diagne alındığında alan ve pato'yu isteyen de, babel'e o maaşı verdiren de, jimmy durmaz'ı ve şener'i aldıran da, arda'yı zorla kulübe sokan da hocadır. seri'yi geçen sezon aldıran, bu sezon da alınması için ısrarcı olan hocadır. bu bahsettiğim oyuncuların hangisi genç. ve gelecek vaat ediyor? hiçbiri.

    bu sezon yabancı sınırı kalkmasaydı şu an semih, emre çolak ve ciddi bir maaşla caner formamızı giyiyor olacaktı. bunlar gelecek vaat eden genç oyuncular mı? hayır değil.

    eeee o zaman? demek ki hoca istediğinde günü kurtarmak adına transfer yaptırabiliyormuş. o zaman, hazır ffp'nin bitmeinse 1 yıl kalmışken, paramız da yokken "bana bonservisli, genç, yetenekli, gelecek vaat eden adam alın; yoksa almayın" demek neyin ısrarı? 1 sezon daha idare edemez mi hoca?
App Store'dan indirin Google Play'den alın