• 3698
    uzun zamandir sozlugu hergun okumama ragmen entry girmiyordum. ancak fatih hocaya toz kondurmamak icin kendilerine bu kadar yuklenilmesine sessiz kalamayacagim yonetim.

    arkadaslar bu yonetim cok iyi isler cikartiyor diyen yok, ancak artik abartmiyor musunuz? adamlar benim gordugum galatasaray tarihinin en pahali ve en efektik olmasi beklenen orta saha transferlerini yapti gecen sene. ama sakatliklar olsun, fatih hocanin sistemsiz kaos futbolu olsun bizi orta siralarda sezonu tamamlamamiza sebep oldu. simdi kalkip da bu yonetim ocak 2018 den beri orta sahaya cozum bulmadi demek cok art niyetliliktir. ne yapsin daha adamlar orta sahaya cikip kendileri mi oynasin? soyunma odasina inip fatih hocaya sen bu isi bilmiyorsun birak biz kendimiz oyun plani cizip adamlari kendi sistemimize gore sahaya surecez mi desinler? ne yapsinlar allah askina?

    her transfer donemi icin ben de kendilerini yetersiz ve beceriksiz buluyorum. ancak bunun en buyuk sebeplerinden birinin de fatih hocaya verdikleri tavizler ve taraftarin isteklerini fazla ciddiye almalari oldugunu dusunuyorum. yahu fatih terim istiyor diye baskanin kendi agzindan gelmeyecek dedigi arda turan(ki ben gelmesini olumlu karsilayacak biriyim) geldi. kendi sozunu yuttu taraftarin buyuk cogunlugunun tepkisine ragmen sirf fatih hocaya istiyor diye adami getirdiler. sirf hoca istiyor diye babel'e tonla para gomduler. sirf taraftar(sanki cok futboldan anliyorlarmis gibi) cok istiyor diye falcao'ya(gelsin senede 30+ golu var yea) tonla para gomduler. her sekilde beceriksiz deyin isbilmez deyin ama ortasaha transferi yapamadilar demeyin. adamlar galatasaray tarihinin en pahali orta sahasini kurdular daha gecen sene, el insaf yahu.
App Store'dan indirin Google Play'den alın