• 14
    baş sebebi türkiye'nin içinde bulunduğu ekonomik ortamdır başta yazayım. ana sebep bu yani. euro 9-10 değil de 7 bile olsaydı şu an transferde daha başka şeyler konuşuyor olabilirdik.

    (bkz: #2989397)

    diğeri sebep ise "transfer için daha 50 günümüz var" gibi sözler eden yöneticilerin iş başında kalıp takımın şampiyon olması. adam 2018 yazında takımı santrforsuz bıraktı, yine başkan tarafından azledilmedi. 2019 ocak'tan taa çin'e alan ve pato'yu almaya gidip alamadan döndü, üstüne bir de aşağı mahalledeki santrforu 10 milyon euro'ya aldı, sezon sonunda başkan tarafından yine azledilmedi. ne olacak da bu adam gidecek yani?

    48 saat içinde 1 tane orta saha 1 tane de hızlı kanat alsalar hoca bu takımı şampiyon yapar. taraftar da vasata alıştı zaten. şampiyon olsak yetiyor bayağı büyük bir kesime. yönetim de çıkıp 4 senede 3 şampiyonluk show'u yapıp yeniden seçilir. sonra yine transferler gecikir, yine takım kamp dönemini tam geçiremez, yine avrupa'da hüsran yaşarız, yine hoca takımı şampiyon yapar vs. döngü tekrarlanır yani.

    he transfer için daha 50 günümüz var deyip 48 saat içinde transfer yapamazlarsa yönetim iner zaten.
App Store'dan indirin Google Play'den alın