resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 26468
    bu sene şampiyon olması gereken hocamız.

    yönetimin transfer sürecindeki saçmalıklarını yazmaya gerek yok. yine yeniden ellerine yüzlerine bulaştırdılar. buna kimsenin itirazı olmaz, olmamalı.

    ama hocam, tek kulvardayız. 37 maç var oynanacak. kadro derinliğimiz geniş değil, evet. ama kadro kalitemiz kötü değil. hatta lig için çok iyi sayılabilir. bunun dışında hocam, ligde sana rakip olabilecek hoca yok. en iyi kadro denilen fenerbahçe kadrosunun (ki bence değil) hocası erol bulut ya. şu 4 maçta fenerbahçenin oyunu gözlerimi kanattı resmen. başakşehir desen ölü. beşiktaş dağılmış. trabzonspor un ise kadrosu net olarak zayıf. fatih terim şampiyon olmalı bu ligde.

    neden bu kadar emin konuşuyorum? çünkü hepimiz galatasaraylıyız burada. hepimiz tanıyoruz hocayı. daha önce neler yaptığını gördük. hangi saçmalıkların üstesinden geldi, biliyoruz. hangi zorlukları aştı, biliyoruz. yani geçmişinde neler neler yapmış fatih hoca bu ligin içinden geçer beyler, geçmeli. şu son 3 yılda 2 şampiyonluğu alırken ne zorluklarla aldı gördük. orta saha mı yok? yahu hocam, sen fernando ve donk ikilisiyle bile bu ligde şampiyon oldun. yaptın, yine yaparsın hocam.

    sadece bazı şeyleri değiştirmek lazım hocam. bazı inatları bırakmak lazım. arda, feghouli ya da babel gibi kağnılardan kurtulmak lazım. biraz risk alalım. ki bu lig zaten öyle ahım şahım kaliteli bir lig değil ki. bir kanatta oğulcan, ali yavuz oynasa falan tüm kadro çöker mi? frghouli'den az mı koşar bu adamlar? kim var ki rakiplerimizde direkt o kanadı çökertecek?

    ne bileyim. yazılacak çok şey var hocam. sen hepimizden daha iyi biliyorsun zaten. sadece senin kendi felsefeni hatırlaman bile yeter bu lige.

    kendisinden umudum asla kesilmedi. rakibi yok, bizi şampiyon yapacak.
App Store'dan indirin Google Play'den alın