• 183
    bir süredir karantinada vakit öldürdüğüm ancak elimdeki biri 2026 biri 2028 yıllarındaki iki kariyerimden sıkıldığım oyun. ben de kendime bir challenge hazırlamaya karar verdim. pr0'nun 1 ekim 2020 tarihine kadar güncel olan transfer yamasında editörden birazcık oynama yapıp galatasaray'da maaş bütçesini yükselten/istemediğim/gitmesi gereken bütün oyuncuları gönderdim. potansiyelli genç oyuncularımızı iki seneliğine liefering'e kiraladım ve bakkal hesabıyla hesapladığım giden oyuncuların tahmini bonservis gelirlerini transfer bütçesine ekledim.

    uzun süredir maaş bütçesini düşürelim, yaş ortalamasını aşağı çekelim, yönetim artık transfer yapsın şeklindeki bağırışlarımızı bari fmde gerçekletirip kendi kendimizi tatmin edebileceğimizi düşündüm. editor data dosyasını buraya bırakıyorum. dileyen alıp tepe tepe takım kurabilir.* benim kendime koyduğum challenge şu: 4 sene içerisinde 35 milyon € maaş bütçesini geçmeden lig şampiyonluklarıyla birlikte şl yarı finali ya da uefa şampiyonluğu.

    santrafor yok. orta saha neredeyse yok. kanat yok. 30m € da bütçe var.

    nasıl yüklerim? http://gss.gs/L5X adresindeki rar dosyasının içindeki dosyaları belgeler>sports interactive>fm 20>editor data klasörüne kopyalayıp yeni kariyer açarken de sağ üstten dosyaları seçmeyi unutmamanız gerekiyor. bu kadar.

    taylan'ın profili oyunda bayağı kötüydü, abartmadan ufak dokunuşlar yaptım. https://gss.gs/vUt.png

    transfer ve maaş bütçesi: https://gss.gs/aRG.png

    kadro: https://gss.gs/OAM.png

    5 büyük lig ve türkiye'nin en büyük iki liglerini seçtim ve database ayarlarını da şu şekilde ayarladım: https://gss.gs/kWt.png

    transfer bütçesinin çok olduğunu düşünenler olacaktır. diagne, falcao, feg, belhanda, babel, linnes gibi oyuncuların hepsinin gittiğini düşünürsek bence çok değil.

    kadrodan sezon öncesi beklenti 4. olacağı yönünde. eğer kariyerden keyif alırsam gelişmeleri burada paylaşırım. sorusu olan varsa da yardımcı olabilirim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın