resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 26460
    türkiye'nin en büyük hocası olmasında hemfikirim. ancak oyunculardan verim almak, maksimumu almak konusunda yetersiz fatih hoca. 19/20 sezonundaki galatasaray kadrosu belki de 2000 dönemi hariç en yüksek seviyeli kadroydu. 6. bitirdik.

    sadece ufak bi tb yapalım; 2008 yılına dönelim.

    kalede orkun/aykut ikilisi

    defansta hücum yapamayan hakan balta, yorumsuz servet, 21'lik uğur uçar, 23'lük emre güngör, volkan yaman ve ferhat öztorun, yarım da song ve sabri

    ortada dardanelden 22'lik topal, dönüşümlü ayhan/m.güven, yorumsuz barış özbek, yarım yamalak lincoln, serkan çalık, 21'lik wonderkid arda,

    forvette 36'lık şükür, disiplini şahsından malum 31'lik ümit, yine sakatlıktan yüzü gülmemiş 31'lik nonda.

    bakın samimi söylüyorum, yakın geçmişte şampiyon olmuş hiç bir takımın kadrosu, 2008 kadrosu kadar vasat oyunculardan kurulu değildi. belki de ligi 6. 7. bitirecek kadro, volkan'lı carlos'lu gökhan'lı lugano'lu tümer'li alex'li appiah'lı deivid'li kejman'lı fener kadrosunun tam 6 puan önünde şampiyon bitirdi. üstelik son haftalarını kalli'nin hastalığı yüzünden cevat güler yönetiminde götürdü.

    şu kaleciler ve defans hattıyla kaç gol gördük kalemizde bilir misiniz ? yalnızca 23, evet sadece 23 gol gördük. +41 averaj ve 79 puan toplayarak hem de.

    kalli'nin takımı başında kalli olmadan disiplini elden bırakmadı, bocalamadı. son 10 maçında yalnızca 1 beraberlik aldı. fener'in önünü öyle bir kesti ki fener'in bugünlere gelmesinde önemli bir dönüm noktası oldu.

    kalite olarak 07/08 kadrosuyla 19/20 kadrosunu kıyaslamaya gerek yok. gerçi şampiyon bitirdiğimiz 18/19 sezonunda oynanan tatsız tuzsuz zoraki futbol da bu kıyasa dahil edilebilir. üstelik bu kadroyla dağılmış fener-bjk-trabzon'a rağmen ligi 6. bitirmek... hele hele şampiyonlar ligi veya avrupada doğrudan gruplar şansı varken son haftalarda dağılıp, terim yönetiminde son 10 maçta 1 galibiyet çıkarabilmek fiyaskodur.

    ne yazık ki bu mali ortamda bize kalli gibi taşı sıkıp suyundan et tadı verecek hoca gerekli. fatih terim'e saygım da sevgim de sonsuz. ancak galatasaray sevgim fatih hocayla kıyaslanmayacak derece yüksek.

    10. köyden herkese selamlar, hürmetler.
App Store'dan indirin Google Play'den alın