• 25327
    https://galeri13.uludagsozluk.com/...iyorum_2005040_m.jpg
    https://www.youtube.com/watch?v=VW8Q4k6WCnI

    ekteki ekrem abi repliğinin ve cem uzan videosunun hakkındaki durumumu çok güzel anlattığı futbol takımı.

    hakikaten artık ben sıkılıyorum, bunalıyorum! hayır hata nerede ben biliyorum, sen biliyorsun, öteki beriki hepimiz biliyoruz abi ama galiba sadece biz hata olarak görüyoruz lan başka türlüsü mümkün değil!

    halen babel'den, feghouli'den kanatta iş bekliyoruz. halen bekleri ileri çıkarıp ilerde ceza yayında pas yapıp içeriye etkili giremiyoruz. halen dönen toplarda yaşadığımız her problemde yüreğimiz ağzımıza geliyor. yeter be kardeşim yeter!

    sene olmuş 2020 bu kadar durağan, baygın, bayık, rezil, leş, rüsva ve hiç bir anlam etmeyen bir futbolu bu takımda görmek istemiyorum abi ben yeter!

    32 yaşındayım ben, böyle bir şey görmedim. yahu işe yaramıyor işte! ya-ra-mı-yor neyini anlamıyorsunuz quantum fiziği değil ki lan futbol bu futbol! yahu daha geçen sene aynısını denedik, bire bir aynısını denedik yine sağda feghouli solda babel vardı bire bir aynısı be!

    "en iyi savunma oyunu oynamaktır" diyen bir hoca, takımının topu ceza sahası çevresinde eveleyip geveleyip taa kaleciye kadar dönmesine 4. senesi artık nasıl tepki göstermeyip buna bir önlem alıp çözüm bulamıyor ben deli çıkacağım artık düşünmekten arkadaş!

    ya açın arada bir premier lig, bundesliga izleyin. ya da vazgeçtim izlemeyin daha düşük kalite ligleri izleyin. bulgaristan, polonya falan izle abi adamlar rekabette çılgın atıyorlar birbirlerine. siz premier lig izleyince sizin için tek orta saha seri, tek kanat onyekuru falan oluyor çünkü!

    hani uefa kupası belgeselinde diyarbakır'daki türkiye kupası finali öncesi hocanın takıma çektiği ayar var, bilirsiniz. yemin ediyorum başkandan hocaya futbolcudan çaycıya antrenörden yener hocaya scoutingden mağazacılığa hepsine "kendinize gelin buradan sahaya kadar" ayarını çekecek birisi lazım! hocanın kendisine bile abi! 4 senedir feghouli yeter be! beyimiz sezonda 2 maç alacak, 4 milyon euro sezon sonunda ne güzel istanbul! ha o 2 maçı da beyefendi kendisi seçecek, yani denk gelip de atıyorum hatay maçında da harika performans verebilir hiç alakasız yerde.

    beyler, herkese söylüyorum! paramız yok mu, yok tamam. kabul anasını satayım kabul zaten ülkenin içerisinde 3-5 kişi dışında para kalmadı onların da kim olduklarını yazarsam uğraşır dururuz. abi sekidika nerede? hadi onu geçtim, kerem aktürkoğlu nerede? oğulcan neden alındı bu takıma madem oynatmayacaktık onu hadi birisi bana aklı başında izah etsin. parasızlıksa parasızlık usta, paramız yokken biz bu adamlara neden para döktük? hadi tamam, diğerlerinin yanında 3 kuruş 5 kuruş gibi kalır o da peki, lan oynasın adamlar oynasın!

    tüm dünya 90 dakika daha hareketli oynamaya çalışırken biz sürekli duruyoruz topla neden? yemin ediyorum birisi bana anlatsın tamam diyeceğim neden bu takım dura dura oynamayı benimsiyor? hareketli adam geliyor o da duruyor, durağan adam zaten duruyor, oynayan geliyor duruyor oynamayan geliyor duruyor neden hep duruyoruz?

    bıktım bilader. bıktım 90 dakikada 1.5 pozisyonla maç almaya çalışmaktan! yeter ulan!
    acilen değişim! değişim! değişim!
App Store'dan indirin Google Play'den alın