• 85
    1 ekim 2020 rangers fc galatasaray maçında aldığımız mağlubiyet çeşidi değildir. bu bizi elemelerde avrupa'dan eden, uefa kulüp puanımızın içine eden, bizi ciddi bir gelirden mahrum eden mağlubiyet çeşididir. muhtemel alacağın lig şampiyonluğu bu zararı örtmez.

    babel ve feghouli ile iki yıldır böyle berbat oynuyorsun ve bir sürü mağlubiyet aldın. ve hala her maç bir anda her şey değişecekmiş gibi bir daha deniyorsun. üstelik geride ve ortada kendi aranda yana top çevirmeyi iyi oyun oynadık zannediyorsun. fatih hoca hala biz iyi oynadık diye açıklama yapıyor, hangi hayırlı mağlubiyet?

    yönetimin, 3 yıldır son güne kadar tutumluyuz diye bekleyip son gün panikle senin olmayacak oyunculara dünya para vererek kiralıyor ya da 13 milyon euroları kasımpaşa'lara falan basıyor. hauge ve kamil jozwiak'ın toplam transfer ücretleri 13 milyonun çok altında kalıyor. bu adamlara tutumluyuz diye bonservis vermiyorsun sonra gidip yıllığı 5-6 milyona yaşlı oyuncu alıyorsun. panikle 13 milyon bonservisi güvenilmez bir adama basıyorsun. yıllardır söyleniyor düzgün bir transfer komitesi kurun diye 3 kişi ile kulüp yönetiyorsun.

    bir dahaki hayırlı mağlubiyette görüşmek üzere.
App Store'dan indirin Google Play'den alın