• 25318
    gayet dengi bir takıma elenmiş takımımdır.*

    karşımızdaki takım, bir takım olarak bizden daha iyiydi hatta. daha oturmuş, bir planı ve sistemi olan bir takımdı. biz ise okeye dönen yıldızlarımızla (?) maç kazanmaya çalışıyoruz. evet, rangers'tan 2 bilemediniz 3 oyuncuyu belki bizim takımda görmek isteriz. ama bizim takımdan rangers kaç oyuncuyu takımında görmek ister? o da 2-3 tanedir olsa olsa.

    futbol bu. bir takım kazanıyorsa bir tane de kaybeden lazım. öyle "bizim tarihimiz, kuruluşumuz..." safsatalarını bir kenara bırakalım. rangers da tarihi biim gibi köklü bir kulüp. 1872'de kurulmuşlar. 54 kez iskoçya şampiyonu olmuşlar. onların da planları var. bu maçta kaybeden biz olduk. olabilir. sürpriz değildi. biz taraftar olarak hep takımımız kazansın isteriz. ama karşı tarafın da taraftarı aynısını ister.

    evet, elendik. eleyebilirdik de. tek maçta bunlar var. ama esas sorun sahaya çıkan 11'in asıl oynayacağını bekliyorduysak tam da öyle oynamış olmasıdır. hoca maçtan sonra "çok iyi bir planımız vardı" dedi. açıkçası çok kızdım. belki bir planın vardı ama bunlarla o planın işlemeyeceği çok belliydi hocam. bile bile lades dedin.

    galatasaray 1 sezon avrupada olmamakla bitmez. romantizmi ve duygusallığı bırakıp önümüze bakmalıyız. 6 maçlık bir gruptan elensek çok kızardım. ama tek maç ve öyle ya da böyle deplasmanda oynayınca çok da bir şey diyemiyorum.

    tek maçlı eleme saçmalığına da buradan selam olsun. bu maç çift ayaklı olsa şimdi belki de "2-1 de iyi skor" diyorduk. pandemi filan derken bu sezon sadece lige odaklanmak önemli.
App Store'dan indirin Google Play'den alın