resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:71
Uyruk:Türkiye
  • 26357
    5-10 milyon bütçeli takımların olduğu bir köy liginde ''seri-lemina-nzonzi''ye rağmen 16 haftada 24 puan alabildiği bir hücum hattıyla, uefa da rangers'i elemek için çıkması çok trajik.

    tudor'un her şey yolunda giderken birden şizofrenik ataklar geçiyor gibi ''bizi çözdüler, bizi çözdüler'' diye tribe girip, aniden taktiksel değişikliğe gitmesi ne kadar tuhaf ve anlamsızsa.

    kendisinin de her açıdan tökezlemeyi bekleyen futbolcu formasyonuyla, sadece bek oyuncularından aldığı olağan dışı katkılarla çeşitlenen hücum aktivitelerine rağmen, bu sürdürülebilirliği kısıtlı stratejisinde değişikliğe gitmesi için sadece taktiksel bir hezimet yaşamayı beklemesi de bir o kadar tuhaf ve anlamsız.

    kadro istikrari önemlidir, fakat istikrar vermeyeceği her açıdan belli bir takımı ''kazanan takım bozulmaz'' mottosuyla oynatmak çağ dışı bir eylem. ne şekilde, nasıl kazandığınız gibi bağlamları içermeyen komik bir teknik drektör totemi.

    takımın hızlı ve as kadroya nazaran top süren oyuncularından da ne istediğini açıklasa fena olmaz. sedika'nın kerem'in veremeyip babel'in verebileceği ne olabilir bizim bilmediğimiz merak ediyoruz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın