resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 26377
    (bkz: 1 ekim 2020 rangers fc galatasaray maçı)

    ders almayıp ders veren değerli hocamızın eğitim ve öğretim hayatının sonuna geldiğini artık hepimiz kabul ediyoruz.

    dikelim heykelini, torunlarıyla gelsin, kuşlara yem atsınlar birlikte, sonra her sezon başı tv programlarına çeşme'deki yazlığında değerlendirme yapsın "fatih hoca evinin kapılarını yalnızca zortspor'a açtı" şeklinde.

    yeni ve çağdaş futbolda ayakta kalan ve güçlü olan kazanıyor diyoruz, bunu sadece biz değil tüm yorumcular ve futbulla ilgilenen herkes söylüyor ama kendisi adanalı inadından asla ama asla vazgeçmiyor. çünkü o bir öğretmen! çünkü o bir efsane!

    yıldırım demirören'in elini sıkıp 32 diş güldüğü o muazzam gün kendisi benim nezdimde bitmişti ama her geçen gün kendisine inanan büyük bir kesimi de benim saflarıma dagil etmek için elinden geleni yapıyor.

    biz fatih terim düşmanı değiliz! biz yeniliğe açık olmayan, yanlış yaptığını hiçbir zaman itiraf etmeyen tüm zihinlere düşmanız. işimiz bireylerle değil bunu bir türlü anlatamadık.

    feghouli+babel kanatlarıyla başarıya gitme şansın yok. bu bariz. peki bunu neden denersin? bu modern basketbolda kısa oyuncu kullanmadan 5 adet pivotla çıkmak gibi bir şey aslında ama hocanın oynattığı futbol 3'lük çizgisinin icadından öncesinin futbolu olduğu için bunu yanlış olarak görmüyor.

    yaşlandın hocam. bırak yerine artık gerçekten gençler gelsin. futbolcu eskilerinden bahsetmiyorum. lisanslı, diplomalı, gerçek üniversite okumuş birilerinden bahsediyorum.

    (bkz: tuğberk tanrıvermiş)
App Store'dan indirin Google Play'den alın