resim
Mbaye Diagne
Takım:NEOM SC
Mevki:Santrfor
Yaş:32
Boy:1.91
Uyruk:Senegal
  • 4605
    transfer olayına yanlış bakıyoruz. her sene sezon öncesi bir mevkimizde kriz yaşanması olayı da bununla ilgili. transfere oyuncu almak ya da oyuncu satmak olarak bakmak bizi her daim sıkıntıya sokuyor. ikinci el araç satacak bir adam bile alacağı arabayı belirledikten sonra aracını satışa koyar, insaf!

    mbaye diagne satılabilir bir oyuncudur ancak kadro mühendisliğini forvet satıp orta saha almak üzerine kurarsan pantalonun kıçından yırttığın parçayı dizine yama yapan adamdan farkın kalmaz.

    ben diagne satılmasın demem. tabiki satılabilir, haftalar öncesinden bir plan yapmışsındır, diagneyi sattığında hem o ayarda bir forvet alabiliyorsundur, hem de orta sahada ki eksiğini kapatacak bir adamı transfer edebileceksindir bu şartlarda tabii ki satılabilir. sırf taraftar baskısını dindirmek için, orta sahaya transfer yapmak için diagneyi satmak hücum çeşitliliğimizi azaltmak ve planları sıfırdan yapmak anlamına geliyor.

    bu yaptığınız mühendisliği ben de yapabilirim, yormayın kendinizi. yetki verin emre kılınç'ı ettiği kadar paraya satıp serengetiden bir orta saha getirebilirim. marcaoyu satıp sol kanada bir adam alabilirim. lyundamayı satıp iki tane tosun gibi stoper getiririm. hepsini yapabilirim. çünkü ben, benim. siz anlı şanlı galatasaray yöneticisiniz. anlatabildim mi?
App Store'dan indirin Google Play'den alın