resim
Radamel Falcao García Zárate
Takım:Millonarios
Mevki:Santrfor
Yaş:38
Boy:1.77
Uyruk:Kolombiya
  • 5425
    aslında bize gelmeden öncesi dahil, hiç bir zaman hayran olduğum bir futbolcu değildi falcao. en prime döneminde bile nasıl bu kadar iyi performans sergilediğini çok anlayamıyordum. fırtına estirdiği zamanlarda ne harika bir bitirici ne güçlü ne hızlı bir forvet olmadı. çok net bir baskın özelliği olmadan bir dünya yıldızı olmasına çok anlam verememiştim.

    bu sebeplerden sanırım gelişi bende drogba sneijder etkisi yaratmamıştı. elbette çok heyecanlanmıştım ama bir rüyadayım gibi hissetmemiştim. keza izlerken de falcao’nun drogba, lewandowski ne bileyim zlatan gibi birinci sınıf bir dünya yıldızı olmadığını hissediyoruz. üstelik geçen seneki sakatlık olayları da çok canımızı sıktı.

    ancak her şeye rağmen an itibariyle formamızı giydiği için çok şanslıyız. euro kuru 10 liralara yaklaşmış, koronavirüs sebebiyle kulüplerin kasası para görmez olmuş, büyük takımların kadro kaliteleri ortada. takımlar 5 yıl önce kovdukları adamları geri alıyorlar sadece almak ile kalmıyorlar onlara baya baya bel bağlıyorlar. 3 büyüklerin kadroları kasımpaşanın forveti, kayserinin orta sahası, alanyanın stoperleri ile dolmuş durumda. bizim ise forvetimiz radamel falcao. bu gerçekten mevcut şartlarda kıymetli bir şey.

    öyle ya da böyle ligdeki rakiplerimizden bu sezon itibariyle sörloht, burak yılmaz, vedat muriqi ayrıldı. bizde ise falcao var yedeği de diagne. başarı açısından ne sonuç göreceğiz bu sezon bilmem ama futbolsever olarak bakınca şanslı olduğumuzu düşünüyorum.

    umarım kendisi bu sezon sakatlanmaz ve ligi gol kralı olarak tamamlar. galatasaray’ın şampiyon falcao’nun da gol kralı olduğu bir senaryo bizleri gerçekten çok mutlu eder. izleyelim görelim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın