resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:Panathinaikos
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 26146
    12 eylül 2020 galatasaray gaziantep fk maçı öncesi yayıncı kuruluşa röportaj veren isim. transfer konusunda da soru soruldu tabi ki. taraftarımızın aksine durumumuzu bilerek konuştu.

    --- alıntı ---

    "galatasaray taraftarının aklı fikri futbol takımındadır. bazen istekler ve gerçekler yan yana gelmeyebilir ama bu dünyanın sonu değildir. mevcut takımımız iyi bir takım. bazı fırsat transferlerini yaptık. 5 ekim'e kadar da bazı şeyleri yapmaya çalışacağız.

    karamsar olacak halim yok, söylenecek halim hiç yok. karalar bağlayacak halim de yok. önemli olan tam konsantre olup, tek ses olup mayıslara koşmaktır.

    geldiğimizden beri uefa'nın verdiği cezadan ötürü kiralık transfer yapıyoruz. benim bildiğim kadarıyla 36 oyuncu aldıysak 50 oyuncu verdik. 2 yıl şampiyon olup 4 kupa aldık. demek ki genel olarak doğru yoldayız.

    bir oyuncuya fazla takım talipse galatasaray seçenek olamaz. galatasaray tek seçenek değilse oyuncuya ısrarımız olmaz. aklımızdaki isimlerle gerçekler birleşmedi ama birleşmeyecek demek değil. konuşma zamanı gelince ben konuşurum. merak etmesinler, ben iyiyim.

    galatasaraylılardan ricam, tüm taraftarımızla takımımızla yönetim kurulumuzla camiamızla konsantre ve tek ses olup mayıslara hep beraber koşmamızdır. böyle olursa hep beraber koşarız mayıslara. o yüzden bazen dediğim gibi istekler ile gerçekler yan yana gelmeyebilir."

    --- alıntı ---

    umarım bu açıklamalardan sonra taraftar biraz daha sakinleşir. transfer yapılacak imkanlarımız dahilinde. belki geç olacak ama takımımız da diğer takımların gerisinde değil. sakin olup bekleyeceğiz. ortalığı yangın yerine çevirmenin bize bir yararı olmaz, aksine zararı olur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın