aynı isimdeki diğer başlıklar:
resim
Harold Kewell
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:46
Uyruk:Avustralya
  • 1741
    kewell'la da kötü ayrılmayı başarırsak o zaman nasıl tepki koyabileceğiz hasan şaş',a hakan ünsal'a hatta hakan şükür'e. sadakat sadece futbolcunun kulübe gösterdiği bir şey değildir. kulüpler de futbolcusuna sadık olmalıdır. hele ki neredeyse galatasaray'la hiç kupa kaldırmadan böylesine gönüllerde yer etmiş bir futbolcuya, bir defa bile kulüp aleyhine konuşmamış aksine her ortamda yüceltmiş birine belki de kimseye olmadığı kadar sadık olunmalıdır.

    şahsen; yollanmasın asla demiyorum, teknip ekip gerekli görürse gereği yapılır, medeni bir şekilde durum izah edilip alacağı verilir yollanır.

    ancak, durumu (kewell'ın gidişini) aşırı dramatize etmek ne kadar gereksiz ve sahte gözüküyorsa, emin olun kewell'ı sıradan bir futbolcu yerine koyup "kim gideceğiidi yaa, tabbbii gidecek, zaten tırttı, pırttı, josicoydu" demek de bir o kadar omurgasızlıktır. bir o kadar küçülmek, bir o kadar da unutmaktır.

    bazılarının, olayın içindekilere şu an nerede olduklarını işaret etmesi gerekir. bende galatasaray taraftarına işaret ediyorum.

    -şu anda kewell'ın futbolculuğunu tartışmaya başladık.
    -şu anda o minik vicdanlarımızda bu adamın gidişi için yer açmaya başladık.
    -olası hürriyet spor haberi gibi düşünmeye, söylem geliştirmeye başladık.
    -zaten türkiye'nin gelmiş geçmiş en iyi yabancısı değildi, o yüzden bence sorun yok gidebilir, demeye başladık.

    "futbolcularına jübile yapmayan" yönetim mi?

    yoksa biz miyiz?
App Store'dan indirin Google Play'den alın