• 141
    ben bildim bileli galatasarayda hep bir kaos vardir, ya da öyle yansitilir.

    yönetim-teknik direktör arasinda cekisme, futbolcunun teknik direktörün sözünü dinlememesi, transferlerin yetismemesi vs.

    bunun sebebi o kadar basit ki. potansiyel olarak en büyük taraftar grubuna sahibiz ancak medya hicbir zaman galatasarayli olmadi.

    (bkz: ibne basın/@vurdu gol oldu)

    örnekler:
    fenerbahcenin besiktasin kap aciklamalarinin sadece anlasildi gibi terimler icermesine karsilik, galatasaray aciklamadigi detaylardan dolayi elestiriliyorsa, bir durup düsünelim arkadaslar. tarik camdal senelerce konusulurken, fenerbahcenin ayni anda 3 teknik direktöre maas ödüyor olusu kac kere basinda cikti? mesela carlos kameniyi kac kere okuduk basinda? bunlar gercekten planli programli yapilan seyler ve ne yazik ki taraftar grubu olarak bunlara cok fazla prim veriyoruz.

    simdi herkes menejerler üzerinden galatasarayi vuruyor, mesela fikret orman mükemmel baskan, o kadar futbolcu satti etti ya hani sözde, o paralar nerede konusu, taraftarlar arasinda konusuldugu kadar, basina neden yansimadi? aziz yildirimin arkasinda biraktigi söylenen pislikler, ki ben ilk agizdan denetleme firmasinda calisan arkadaslardan duydum, o yaptigi kagit oyunlari, basinda neden hic konusulmadi?

    son 30 senede 14 kere sampiyon olmus bir takimin bu halde olmasinin gercekten tek gerekcesi budur.

    basin sürekli kasiyor, su sunu dedi, yönetim sunu böyle yapti, terim durur mu ates püskürdü vs.

    bu tartismalar transfer dönemlerinde hararetleniyor, cünkü saha icine inildiginde galatasaray cogunlukla cevabi veriyor ve basini susturmayi biliyor. ancak bilinc altinda dolmus taraftar, ilk firsatta, takimdaki herkesi elestiriyor ve kaos ortami tekrardan gün yüzüne cikiyor.

    kisacasi, inaniyorum ki akli selim bir taraftar grubumuz, takimini düsünen bir genel kurul ve yetenekli yöneticiler kazara bir araya gelseydi, basin masin dinlenmez, galatasarayin müzesinden 2den daha fazla avrupa kupasi olurdu.

    en azindan sözlükte, okudugumuz haberlere bir de bu acidan baksak ve ilk firsatta, kaos icin gerekli zemini bu ibne basina vermesek keske.
App Store'dan indirin Google Play'den alın