• 25056
    gelecek sezon elindeki feghouli belhanda falcao babel vs yüksek ücretli dayıları elinden çıkartıp gerek afrikadan gerek avrupadan gerek türkiyeden düşük ücretli scout transferlere dönmesi zorunlu olan takımdır.
    artık yıldız transferlerini 4 5 milyon euro maaşları unutun arkadaşlar. bu euro kuruyla ve vergileme sistemiyle biz artık orta sıra ukrayna ya da belarus takımıyla eşdeğer bütçelerdeyiz. anamızın liginde azcık kendini göstermiş bir oyuncuyu bonservisiyle alma şansımız dahi yok.
    türk lirası kazanıp euro ödüyoruz. tl ile maaş alan vatandaşın nasıl orta segment bir alman arabasına binme şansı kalmadıysa bizim de avrupada ortalama maaş alan (bakın yıldız demiyorum o başka bişey) bir futbolcuyu transfer etme şansımız yok.
    scout ağı kurmaktan, araştırmaktan, denemekten, sabırlı olmaktan ve en önemlisi başarısızlıktan korkmamaktan gayri çaremiz yok.
    seneye düşük ücretli tecrübeli bir iki oyuncuyla kurulu omurganın etrafına genç ve potansiyelli genç oyuncuların donattığı bir sisteme acil olarak geçmemiz gerekiyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın