• 3468
    sonunda söyleneceği başta söylemek gerekirse "yönetim" olarak kötü yönetimdir. geldikleri günde aynı fikirdeydim hala da aynı fikirdeyim. çeşitli yakıştırmalara rağmen bunu başında söylediğim için bugün de rahalıkla söyleyebiliyorum. "dursun özbek travması" içindeki taraftarın yarattığı "süper kahraman" illüzyonu ile bugünlere geldiler. zaman zaman haksızlığa da uğradılar, savunduk ama icraat yapmak yerine, yönetimleri süresince taraftara şirin görünmek adına taraftarın travmasını gazlamayı tercih ettiler.

    ancak bugüne geldiğimizde camiada kendileri için ciddi bir operasyon başlatıldığı kesin. bu sosyal medyada başladı sonra bazı gazeteciler ile devam etti. hatta sözlük içinde bile bu viral operasyonun izleri görülüyor (yemin edebilirim ama ispat edemem)

    bir galatasaray yönetimine böyle bir operasyon reva mıdır? kesinlikle hayır.

    bir galatasaray yönetimi bu şekilde bir operasyona uğratılmamalı (her ne kadar gelişlerinde de bu tip izler olsa bile). en azından cesaret ile çıkıp ellerini taşın altına koydular, bazıları gibi kaçacak delik aramadılar. ama işte keşke taraftarın travmasını algılarla yönetmeye çalışmasalardı. keşke "kulüp için icraat" yerine, "taraftar için icraat"ı tercih etmeselerdi.

    motor kullananlar bilir; devrilecek motoru belli bir açıdan sonra tutamazsın. belki yarın gidecekler ama arkalarında camia içinde bazı kavgalar, güvensizlikler ve küslükler bırakıp gidecekler.
App Store'dan indirin Google Play'den alın