• 315
    ülkemizin 2007’ den beri gidişatı, içinde bulunduğumuz durum ve ulaşacağımız olası noktalar hepimizin malumu; peki bugünlere nasıl geldik, elbet baştakilerin bir bildiği vardır denilerek.
    işte takımımızın da gidişatı son 3 sezonda hiç ileri yönde sinyaller vermedi. bunda yönetimin doğru transferler konusunda zayıf kalması kadar teknik kadronun da sürekli aynı hataları yapması, ortaya konulamayan doğru futbol etkili oldu. son 3 sezonun ikisinde biz şampiyon olduk ama baskın futbol oynadığımız için değil, en az kötü futbolu oynadığımız için. pandemi öncesi alınan galibiyet serisi buna bir bahane olamaz, keza sonrasındaki durumumuz da ortada.
    yönetim zaafiyeti için nasıl ki sri lanka hükümetini suçlayacak halimiz yoksa, ortadaki sistemsiz ve başarısız futbol için de papua yeni gine hükümetini suçlayacak halimiz yok.
    fatih terim eleştirisi ile düşmanlığı arasında çok kalın bir çizgi var, dolayısı ile kim galatasaray’ın başarısını fatih terim’ den önce görüyor ve başarıda kendine teşekkür edip, kendisinden kaynaklanan eksiklikleri dile getiriyorsa fatih terim düşmanı değil galatasaray dostudur.
    fatih terim’ i her şeyden soyutlayıp tartışmasız 1 numaraya koyanlar gerçekten galatasaray dostu değil çünkü galatasaray > fatih terim.
    bununla birlikte başarıda bile fatih terimi eleştiren kimseyi görmedim ki bu mecrada olacağını da sanmıyorum, dolayısı ile fatih terim düşmanlığı yoktur, fatih terim korumacılığı vardır.
    not: kendisinin aylar öncesinde istediği transferler herkesin malumu ve içinde bulunduğumuz anda, takımımızın eksik ve yetersiz olması fatih terim’ in değil, yönetimin hatasıdır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın