• 310
    hocaya belirli eleştiriler olabilir bunlardan biri maç içinde çok dalıp gidiyor oyuncu değişikliği hamleleri geç yapmak kendi bildiğini okuması bazen yanlış transferler bazı genç oyunculara ufakta olsa şans vermemesi vs.. ama bu adama nefret söylemi istifa etsin çöp demek falan bunları geçelim.

    10 yıl 8 şampiyonluk yanında bir sürü yan kupa üstüne türkiye tarihinin en büyük kupası (uefa kupası) avrupada adımızdan söz ettirme. bugün rakiplerimizin bizden nefret etme sebebi fatih hocadan nefret etme sebebi zaten uefa kupamızın olması birçok rakip taraftara sorun rakibinizde olan ama sizde olmasını istediğiniz başarı nedir diye uefa kupası derdi. adamlar fatih terim gitse zil takıp göbek atarlar çünkü hocanın en kötü hali yine rakibini korkutuyor.

    bu sürdürülebilir başarı mı oldu hayır ama hoca elinde iyi bir kadro varken bunun sinyallerini 3.döneminde real madridi çeyrek finalde sürkülase ederken gayet gösterdi. o maç biraz futbol şansımız olsa ve luka modric biraz kötü gününde olsa oyun kontrolünü elip almayıp oyunu yavaşlatmasa belki ilk defa yarı final görecektik.

    sonra gelelim üstü kapalı italya macerasına adam yıllar sonra fiorentinaya gidiyor imparator deniliyor yıllar sonra maç yorumlamak için milan tribünlerinde görülüyor imparatoreee diye üstüne atlıyorlar avrupada kaç tane hoca böyle kısa bir dönem çalışıp bu kadar sevilen bir etki yarattı çok hatırladığım bir durum değil açıkçası.

    sonra kendi içimize bakıyoruz kulüp içinde bir şey oluyor en zor zamanda bile ağzını açıp kimseyi öne atmıyor gel diyorlar geliyor git diyorlar gidiyor. rakip başkanından yöneticisi onunla uğraşıyor çıkıyor cevap veriyor neden çünkü bizim yöneticilerimiz sağolsun sadece olumlu şeylerde sarı kırmızı kalp tweeti atıyorlar onlar için pek hocasına laf gelmiş gitmiş önemli değil. federasyonu iki yılda toplam 14 maç ceza veriyor açıkçası avrupanın en önemli futbol organizasyonunda ülkemi temsil edicem orada bana önemli avrupa maçımdan önce kendi ülke federasyonum bana ceza verdiklerini açıklayacaklar ya başlarım böyle işe param var kariyerim zaten belli daha bu yaşta neden uğraşıyorum ki der en kötü o sezon sonu şampiyon yapar bırakırım ama o şampiyon oluyor her şeye rağmen bırakmıyor.

    hocanın 3 yıldır elinde hep eksik bir takım hep son dakika en önemli yerlere yama yapılan bir takım var diyorlar ki zaten galatasarayda transfer ne zaman erkenden yetişti melo vs son dakika gelmedi mi? evet eskiden melo da son dakika gelirdi ama yanındaki selçuk hazırdı sadece eksik parça tamamlanırdı. biz yıllardır komple parça toparlayamıyoruz ya tamamen forvetsiz oynuyoruz şimdide komple orta saha yok ama ona rağmen susuyor bekliyor. neden olumlu şeyler olunca kısa süreli unutuyoruz her şeyi yahu 6 ay forvetsiz şampiyonlar ligi grupları oynadık o kolay gruptan çıkamadık sezon içinde deplasmanda forvetsizlikten maicon-donk forvet oynadı bu takımda ve kazandık yani daha nolsun. o sezonun ocak ayında stoper tandemi bozulmasına rağmen iki yeni stoperle çıktık yine şampiyon olduk üstelik 8 puan geriden gelerek.

    galatasaray tarihinde kaç tane hoca gördünüz bu saydıklarımı yaparak hayatta kalabilen başarılar kazanan. cidden bazı şeyleri okuyunca hayrete düşüyorum.hadi eski başarılarını geçtim hiç hatırlamıyorum ki son üç yılda bir hoca iki şampiyonluk alıp şapkadan tavşan çıkartabilip taraftarlarınca bu kadar eleştirilsin bana çok ilginç geliyor maalesef zaten değerini en çok gidince anlıyoruz yine yere düştüğümüzde ilk onun kapısını çalıyoruz.

    son olarak 2010-2020 arası 10 yılda 5 galatasaray şampiyonluğu bunların 4 tanesi fatih terim önderliğinde ve son 10 yıl içinde çalıştığı toplam süre 5 yıl diyerek sözlerimi noktalıyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın