• 300
    artık sırf bunu yapmak adına bazı yazarların şirazesini kaydırmış olgudur.

    takım çok kötü. fatih terimin oynattığı, oynatmaya çalıştığı futbolun bunda etkisi büyüktür. son 1 sezondur bir şey denemeye çalışıyor ama 8-10 maç hariç hiçbir randıman alamadı oyun anlamında. evet fatih terim suçlu.

    geçen sene bu zamandan beri orta sahanın en önemli 3 oyuncusunun kiralık olduğu biliniyorken, bu 3 oyuncunun sene sonu kulüplerine döneceği biliniyorken en ufak hazırlığı olmayıp, liglerin başlamasına 10 gün kala tek bir orta saha oyuncusunu takıma kazandıramayan yönetim suçludur. satılması gereken tek bir oyuncuyu dahi elden çıkaramayan yönetim suçludur.

    yani ortada kolektif bir başarısızlık ve hüsran söz konusu. bu durum tüm suçun fatih terim yada yada yönetimden sadece birine yüklenmesi gereken bir sidik yarışı değil.

    lakin kafa yapısına bak : (bkz: mustafa cengiz yönetimi/#2964221)

    yönetim transfer yapacaksa fatih terimi ciddiye almayacakmış. hatta hiç bulaştırmayacakmış. bu takımı yöneten, taktiğini çizen, haftanın 6 günü florya'da bu takımla antrenman yapan fatih terim değil çünkü. onu sallamamak lazımmış transfer yapacakken.

    fatih terim düşmanlığının adamın kafa yapısını getirdiği hale bak. transfer yapacak iken fatih terimi ciddeye almasın yönetim. galatasaray sözlükten doktor bastian yönetime bir rapor sunsun, o rapora göre eksik gedik neyse belirlenip transfer yapılsın.*
App Store'dan indirin Google Play'den alın