resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 25973
    hocamız canımız ciğerimiz.

    hocayı her konuda eleştirin de şu transfer döneminde ne suçu var adamın?

    adam 1 yıldır bas bas bağırıyor bu takımda revizyon lazım adam satmamız lazım diye, 1 kişiyi satamadılar.

    1 yıl önceden mert hakan'ı istediğini söyledi. gs erken devreye girdi işi bitirdi, yönetim aldığı oyuncuyu fener'e kaptırdı. emre kılınç delikanlı olmasa, profesyonel davransa onu da kaptırmışlardı.

    kaan ayhan'ı istedi, önlibero oynatacağım dedi. oyuncu çıktı, babası çıktı açıklama yaptı kaan 25 yaşında artık avrupa'da oynamasa da olur, galatasaray'ı çok istiyoruz diye, 2 milyon euro verip alamadık, sassuolo kaptı, muhtemelen seneye 15 milyona satar.

    mensah'ı alın dedi, bizden kat kat fakir olan, oyuncularına parasını ödeyemeyen bjk'ya kaptırdılar (ki ben kişisel olarak mensah'ı beğenmiyorum ve gelmemesine sevindim).

    onyekuru'yu lig devam ederken elde tutamadılar, 3.lüğümüz sırf bu sebeple gitti.

    2 hafta sonra ligler başlayacak takımda 6 ve 8 numara yok. şaka gibi takımın bel kemiği olan orta sahada adam yok. koskoca 1 aylık sezon öncesi kampını orta sahasız yaptık, taktik çalışmalarda falan ömer bayram, taylan, belhanda kullanıldı mecbur. eldeki seri-lemina'yı da tutamadılar. işin kötüsü anlaşma aşamasına gelen oyuncu da yok. görüştükleri oyuncu var mı ondan bile emin değilim. bu yönetim değil miydi koskoca 6 ay galatasaray'ı forvetsiz bırakan, şampiyonlar liginde lokum gibi gruptan bu yüzden elenmedik mi? aynı hata tekrar yapılıyor.

    hoca başkan hasta diye ve ardayı sus payı olarak aldıkları için konuşamıyor. ancak ben içten içe nasıl dolu olduğunu hocayı 25 yıldır bilen biri olarak çok net anlıyorum. orta sahalar lig başlayana kadar gelmezse ve allah korusun avrupa ligi'nde istenmeyen bir sonuçla ilk turda elenirsek hoca istifa edebilir bence.

    hocam varsa söylemek istediğin başkanın hastalığını falan boşver çık konuş. gs taraftarı senin söyleyeceklerine kulak kesildi. sen bu camianın lideriysen iş işten geçmeden konuş artık. iş işten geçtikten sonra söylediklerinin hiçbir faydası olmuyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın