resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 25968
    şampiyonluk konusunda çok büyük bir tecrübeye sahip olan türkiye'nin en iyi teknik direktörüdür kendisi. kendisi boştayken her zaman teknik direktörlük adaylarımız içinde en çok istenilen kişi olarak ilk sırada olacaktır. bunlarda şüphe yok. eleştirildiği yönüne gelince; başkalarını bilmem ama benim eleştirdiğim tarafı son gelişinde, şampiyon yaptığı sezonda ve de yapmadığı son sezonda aynı konular. doğru dürüst zevk veren bir oyun oynamayışımız en büyük sıkıntımızdı ki kadromuzun çok da kötü olduğunu düşünmüyorum. çok kere sorumsuzlukları yüzünden kadro dışı kalması gereken oyuncular varken üstüne bir de mükafat verir gibi hemen ilk onbire yazması, oyuna müdahale etmesi gereken zamanlarda geç kalması, pozisyon girme konusunda en kısır sezonlarımızı yaşatması, çok fazla yönetimle didişmesi gibi olaylar da maalesef çok da haklı olduğu konular değil. yani biz şampiyon olmadığımız için değil aksine şampiyon olduğu sezonda da aynı sıkıntıları çektiğimiz için eleştirdik.
    insandır hata yapar; bunları söylemek hocaya saygısızlık yaptığımız anlamına gelmiyor. ama maalesef kadro adaleti konusunda çok büyük hatalar yaptı. takımın bir dengesi olmadı ya iyi onadık ya da tamamen 1. lig takımı seviyesine düştük. bu dalgalanma bazen maç maç olurken, bazen de aynı maçın içinde oldu. kaç tane öne geçtiğimiz maçı tutamadık. iyi oynuyorken ya yenilen golle, ya saha da oluşan bir gerginlikle ya da 10 kişi kalarak birden ne oynadığımızı bilemez hale geldik.
    o zamanlarda da dedik;
    -hep başımızda olsun
    -hep onunla mutlu günler görelim
    -hep şampiyonlukları beraber yaşayalım,

    ama yaptığı hatalar da yok değil ! bunları söylemek de bizi fatih terimi sevmediğimiz veya düşmanı olduğumuz pozisyonu da sokmuyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın