resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 25960
    mevcut kadroya ortasaha transferi bizce de şart fakat şenol güneş'in tolgay-oğuzhan ikilisiyle bu ligi eze eze şampiyon olduğunu düşününce karnıma kramplar giriyor. çünkü bende donk, taylan, belhanda falan var diye yangın çıkarmak zorundayım.

    atiba-oğuzhan ikilisinin, önlerinde defans nedir bilmeyen talisca ile bizim şampiyonlar liginde tek maçta yediğimiz gol sayısını 6 grup maçında yemediğini düşününce kramplar giriyor. çünkü ben seri-nzonzi-lemina ile 6 gol yedim. hayır bu takımın defansı da ''caner(30)-tosic(33)-pepe(35)-medel(32)'' bizde olsa? evet, kıyamet kopar.

    trabzon son yılların en iyi performansını 35 lik ofansif ortasaha sosa ve abdulkadir parmak'la ikilisiyle aldı. şu ikili bizde olsa, ortasaha kevgire dönecek diye mideme yine kramp girer çünkü sebebi senin gereksiz pas futbolun.

    dolayısıyla ortasaha transferi olmayınca da karnıma kramplar giriyor çünkü seri-nzonzi-lemina'yı oynatamamış bir hocaya ömer-donk-taylan bırakmak korkunç bir fikir. korkunç!

    kesinlikle yardımcıları tarafından; sahaya mutlak suretle 3'lü ortasahayla çıkmak zorunda olmadığını, futbolun içinde 4-4-2 gibi farklı sistemlerin de olduğunu ve feghouli'nin 4-4-2 kanadı olamayıp, belhanda'nın da 2'li ortasahadan biri olamayacağını hatırlatılması gerekiyor. zira bunun gibi olabilecek en temel hataları yapıp, verim alamayınca da bu acayip tercihlerin sonucu sanki futbolcuların kendi problemiymiş gibi ''eldekilerle bu kadar'' diyebiliyor.

    ligin en iyi beklerine, en iyi stoper hattına, en flaş forvetlerine, en iyi kanat hattından birine sahipken, transfer sezonunun bitişine 50 gün kala, ortasahaya transfer yok diye taraftarın ortalığı yangın yerine çevirmek zorunda hissetmesi ve hissetmem tamamen sen ve senin anlamsız futbolunun suçu.

    yoksa yemişim transferini. yönetim çıkıp transfer yok biz orda bartuğ'u düşünüyoruz dese, ''yürü be!'' der yine destekleriz.

    edit: asıl problem ise, elinde ligin en sağlam kadrolarından biri varken transferde geç kaldı diye yönetime ''ya eksiği kapatıcan, yada şampiyonluk beklemiyceksin teaaam mı'' modunda takılmak. sen böyle yapınca hem başındaki hocanın hiç bir meziyetinin olmadığını kabul ediyor, hem de semih, chedjou, yekta, sabri, yasin, umut bulut'la şampiyon olmuş hocalarına da haksızlık etmiş oluyorsun.

    yönetim dünya kupası finalinden nzonzi getirip, 20m euro luk seriyle kadro kurduğunda şampiyonluk beklerken alanya'nın ceyhun - siopis ikilisinden az puan topla. hiç bir sorun olmasın. ama ortasahada donk var diye de ki "şampiyonluk beklemeyeceksin". yüzümüz de kızarmıyor cidden.
App Store'dan indirin Google Play'den alın