aynı isimdeki diğer başlıklar:
resim
Harold Kewell
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:46
Uyruk:Avustralya
  • 1713
    afrika 2010 dünya kupasi'nda avustralya formasini son kez giymek istiyor. sakatligi ile ilgili galatasaray.org'ta geçen habere bakacak olursak: " eski sakatlık bölgesine yakın bir yerde ağrı hissederek çalışmayı tamamlayamayan sporcunun bugün yapılan tetkiklerinde sağ kasık adduktor tendonunun kemiğe yapışma bölgesi yakınında ikinci derece yırtık tespit edildi." bu sakatligin üzerine bilgisi olan insanlarin yaptiklari yoruma göre ameliyat olmasi sart imiş. tamamen hazir olmasi hersey yolunda gidersenisan-mayis'i bulacak ve takimimizin acilen bir forvete ihtiyaci var uefa'da oynatmak için. bu forveti alirken bir de yedek tutmak sart: arda'yi forvete koyacak degiliz*, bu adam nonda olacak baska alternatif yok çünkü.

    ben,sen,o... herkes seviyorkewell'i lakin takimin menfaati için sözlesmesinin hazirandan itibaren bir yil daha uzatilmasi ve hazirana kadar dondurulmasi taraftariyim. fedakârlikta çift taraflidir...

    linderoth gidince yapilan sözde linç girisimlerini birak ufak bi protestoyu bile profesyonellige sigmaz, galatasarayliliga yakismaz, olmaz böyle sey diye yorumlayanlar, galatasaray yönetiminin kewell'la ilgili bu profesyonel yaklasimina duygusal yaklasiyor, bunu anlamak mümkün degil.

    bekleyip görelim bizim sempatik avustralyalimizin akibeti ne olacak...
App Store'dan indirin Google Play'den alın