resim
Óscar Eduardo Cabezas Segura
Takım:CD Riestra
Mevki:Stoper
Yaş:27
Boy:1.80
Uyruk:Kolombya
  • 8
    kadromuzda marcos do nascimento teixeira marcao varken ihtiyacımız olmayan futbolcu.

    adam sol ayaklıymış ve eğer haberler doğruysa marcao'yu satmayı planlıyor olabiliriz. genç bir oyuncu olduğu için 1 sezon futbol oynamamış olması çok bir sorun olmayacaktır bence (sakatlığı yoksa).

    stoperleri yedeklemek için almayı planlıyorsak yabancı sayımızın dengesine dikkat etmemiz gerekiyor.

    bu oyuncu menajerinin ricası ile bize katılacak olabilir. oynamasa da yedekte bekler ya da tribünlerde bekler ama galatasaray kulübü oyuncusu olması oyuncuyu bir yerlere satması için menajerinin işini kolaylaştırır.

    bekleyelim bakalım ne olacak. ben stoperlerimizin iyi yedeklenmesi gerektiğine inanıyorum. sağ stoperde emin'e inanmaya ve güvenmeye devam edeceğiz ama sol stoperde sol ayaklı başka stoperimiz yok *. ahmet çalık kimseye güven vermiyor. marcao yerine de idare edecek bir oyuncu bile değil.

    bu arada menajeri bizimle değil fb'li yöneticilerle görüşmeye de gelmiş olabilir. fb'nin aradığı özelliklerde bir oyuncu gibi görünüyor youtube videolarında. şimdiye kadar anlaştıkları iddia edilen ama bir türlü getirmedikleri sol ayaklı stoper yerine bu oyuncuyu bonservissiz almak cazip gelebilir onlara.

    menajeri tatile de gelmiş olabilir tabi.*
App Store'dan indirin Google Play'den alın