resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:Panathinaikos
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 25887
    tutarli davranis fatih terim'i de arda turan'i da sevmemektir, gercekten dogrudur bu. cunku terim'in yaptigi seyleri yapan bir insan, futbol disinda tanisak cogumuzun pek de sevmeyecegi bir insan olurdu. ama cogumuz icin terim'in durumu farkli, icine dogdugumuz aile gibi. ben saftig'i hayal meyal hatirliyorum, souness'i cok net. ama esas duzenli futbol izleyisim terim'in ilk sezonuyla basladi. terim'in sonrasinda yaptiklarina bazen gozlerimi kapadim, gecmiste yaptiklarini ogrendigimde de uzuldum ama baska zamanlardi dedim, gecistirdim. insan zaten tutarsizliklariyla insandir ya, terim sevgisi de oyle. arda turan bu takimdan gittiginde ofkelendim, terim demiroren'le gulerek resim cektirdiginde ise ofkeden bambaska bir his yasadim, hayal kirikligi. cunku terim bambaska bir figur.

    evet normalde arda turan'i sevmeyen terim'i de sevmemeli. ama vaziyet su ki normalde takimi altinci yapan hocayi herhangi bir taraftar sevmez. fenerbahce'den kadikoy'de alti yiyen hocanin adini unutmak icin milyonlarca insan terapiste gider. ama terim bizim icin bambaska bir hikayenin kahramani. terimi sevabiyla gunahiyla seviyoruz, ve bu kontenjani sadece terim'e ayiriyoruz. ve allah'i var evli kadinlara sarkintilik etse terim'den de sogurum.

    ama arda turan terim degil. ve hicbir zaman olmayacak. o yuzden de terim'e oyle de niye arda'ya degil cumlesi bir tutarsizliga isaret ettigi kadar arda'nin siradanligina da isaret edecek. arda siradan bir isim, terim degil.
App Store'dan indirin Google Play'den alın