aynı isimdeki diğer başlıklar:
resim
Harold Kewell
Görev:Teknik Direktör
Takım:Yokohama F. M.
Yaş:45
Uyruk:Avustralya
  • 1635
    sakatlığı nedeniyle sezonu kapattı diyebiliriz kendisi için. en iyi ihtimalle sezonun son 4-5 maçına yetişebilir diyorlar, tabii yüzde yüz hazır olmaması şartıyla. bu durumda yönetim de haklı olarak sözleşmesini dondurmayı düşünüyor. şu anda yabancı oyunculardan yalnız harry kewell ve milan baros var sakat oldukları gerekçesiyle yararlanamadığımız. milan baros'un harry kewell'a nazaran daha evvel sahalara döneceği beklendiğine göre, en mantıklı durum harry kewell'ın sözleşmesini dondurmak olarak görünüyor.

    bu demek değil ki harry kewell takımdan uzaklaştırılıyor, bu demek değil ki harry kewell'ın sözleşmesi feshediliyor ya da bu demek değil ki harry kewell'la sözleşme uzatılması düşünülmüyor.
    harry kewell zaten çok büyük ihtimal sezonu kapadığı için, sezon sonuna kadar onun sözleşmesini dondurup, onun yarattığı boşluğu daha önceden anlaşılmış olan giovani dos santos ile doldurmayı düşünüyor yönetim.

    1 kişilik yabancı kontenjanı açılması gerekiyorsa eğer, şu anda her ne kadar formsuz ve kötü de olsa oynayan bir shabani nonda yerine, sakatlığı nedeniyle oynayamayan harry kewell'ın sözleşmesini dondurmak daha mantıklı, bunu neden farkedemiyor insanlar merak ediyorum doğrusu.
App Store'dan indirin Google Play'den alın