• 3166
    kendileri pek çok şey konusunda eleştirilebilir ama takımın hakkı yenirken sustular lafını saçma buluyorum. mustafa cengiz değil mi konuştuğu için 300 güne yakın hak mahrumiyeti alan. fatih terim değil mi konuştuğu için pek çok maça çıkamayan.
    kimi kime şikayet ediyoruz. federasyon başkanı fenerli, yönetim kurulu fb-bjk koalisyonundan oluşuyor. başakşehir ve trabzonspor'a girmeye gereksinim duymuyorum bile. durum bu olunca tansiyonu yükseltmeden sakin kalmak en mantıklı davranış. biz başka takımlar gibi kavga dövüş durumlarından burnumuz kanamadan çıkamıyoruz. genel olarak dayağı yiyip üzerine suçlanıyoruz. kavgadan kaçınmak da en mantıklısı oluyor.
    maicon ve kaan ayhan meselesi konusunda ise, maicon yaşlı, istenmeyen, sözleşmesinde 1 yıl kalmış, muhtemel bir yabancı sınırı bulunan bir ligde yabancı bir oyuncu. karşınızdaki araplar olsa da adamlar salak değiller. 6 ay kala 5 milyona satılan da costa gibi oyuncuların da nasıl gittiği 3 aşagı 5 yukarı belli.
    kaan ise almanya altyapılı, potansiyeli yüksek, milli takımda şans bulan genç bir oyuncu. kaan'ın yerinde siz olsaydınız, ligi 6. bitirmiş bir takımda yedek oyuncu olmayı mı, yoksa italya ligi'nde oyuncuların basamak olarak kullandığı bir takıma mı gitmeyi isterdiniz?
    bunun yanında mevcut euro kuru 8,25. ucuz bulduğumuz kaan ayhan'ın bonservisle birlikte 1 yıllık maaliyeti 30 milyon tl'yi buluyor. bizim mevcut ekonomik durumda transfer yapmamız gerekirken taraftar gördügüm kadarıyla 0'dan kadro kuruluyor. bunun yanında iyi kötü bonservis alabileceğimiz belhanda-feghouli-diagne 3'lüsü de devamlı değersizleştiriliyor. bizim tarafımızın artık ünal aysal dönemindeki gibi sıcak para+düşük kur gibi imkanlara sahip olmadığımızı alması lazım. eskişehirspor gibi köklü takımlar borçlardan dolayı yok oluyorlar. üç büyüklerin de normal şartlarda ayni eskişehir gibi olması gerekiyor ama bizim ülke için futbol fazla degerli olduğu için şimdilik yukarda durabiliyorlar.
    batıyoruz beyler*. geminin pek çok yeri kırıldı su alıyor. biz kovayla suyu geri denize atmaya çalışıyoruz. yönetim de eminim gece gündüz çalışıyordur ama bu enkaz bu ülkedeki birinin altından kalkabileceginden büyük. falcao-muslera-feghouli ayarındaki topçuları bu ülke son kere görüyor artık.
    bizim derwall'ın zamanında yaptıgı gibi bir yapılanmaya gitmemiz gerekiyor. altyapı ve taylan/ömer benzeri ucuz yerlileri 4-5 yabancı futbolcu ile harmanlayarak bir şeyler yapmamız gerekiyor. tabii bunlar benim fikirlerim, ben başka bir çıkış yolu göremiyorum ama mutlaka başka bir yolu vardır. hayırlısı...
App Store'dan indirin Google Play'den alın