• 333
    seneye euro 2021 var. dünya’da covid salgını son sürat devam ediyor. bulunduğumuz yarım küreye sonbahar geldiğinde vakalar ne olacak meçhul, belki de yeni bir karantina süreci başlayacak. ligler ne olur o durumda meçhul. adamların derdi bu iklimde takım sayısı artan ligle maç sayısını arttırmak bir yönüyle de.

    pandemi sanki sadece düşen kulüpleri etkiledi. benim takımım pandemiden önce full gidiyordu, pandemi sonrası tek galibiyeti var. üstüne pandemi dönüşü efsane kalecim sakatlandı. o zaman şampiyon da ilan edilmesin; seneye şampiyon olana 2 şampiyonluk sayılsın; çünkü bu olaylar çok etkiledi bizi. üstüne düşme hattındaki takımlarla oynadık, adamlar can havliyle oynadı. düşme olmasa bu kadar yüklenmezlerdi diye itiraz edeyim ben de. böyle abuk subuk bir iş olur mu?

    türk futbolu aslında muazzam bir türkiye fotoğrafı. “ya bizim şu düşme işini bir şey etsek arkadaşlar malum pandemi var”

    aynen devam. futbolun gerçek sorunları varken, yabancı kontenjanı belası geri dönmüşken uğraşılan şeye bak. 2-3 seneye şampiyonlar ligi’ne doğrudan katılım da olmayacak böyle giderse. her giden elemelerden elenecek. ondan sonra da kulüpler çıkıp “avrupalılar bizi sevmiyor. asya şampiyonlar ligi’ne gidelim” falan der artık.

    edit: iyi bari allah'dan yabancı kuralını da erteletmişler.
App Store'dan indirin Google Play'den alın