resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:71
Uyruk:Türkiye
  • 25749
    bu sezon alınan rezalet sonuçların ardından ilk fırsatta yerden yere vurulan, bu takımın başına gelmiş en güzel şeylerden birisi.

    geçmişe bakıp övünmek ya da övmek tabiki doğru bir şey değil ancak bu adamın galatasaray'a kazandırdıkları da milattan önce kalmış şeyler değil. bu sezon iki elin parmağını geçmeyecek kadar maçta iyi performans sergilemesi dışında çok kötü diyebilir veya ne olursa olsun en kötü ilk 3 içerisinde yer almalıydı diyebiliriz. yine bu sezon özelinde kadroyu iyi kuramadığını, hemen hemen hiçbir futbolcunun verimini arttıramadığını, arda turan nedeniyle durduk yere gerilim yarattığını ve sezon başından itibaren saha dışı şeylerle çok uğraştığını da söyleyebiliriz. bunları söylemek için ondan nefret etmemiz gerekmez. onu çok seven taraftar olarak tabiki de yanlışlarını söyleyebilirim. ancak sırf laf çakmak adına ligi 3. ve 5. sırada bitiren takımların hocalarına methiyeler dizip 8 şampiyonluk kazanan birine de futbol bilmiyor diyemem, doğruluğu meçhul transfer dedikodularını fırsat bilip kibirli ya da yerli sevici diyemem.

    kısacası son 2 şampiyonluğunda da bu sene de iyi olmadığını eleştiri hakkı çercevesinde rahatça söylemek başka şey, başarız olmasını bekleyip nefret kusarak hakaret etmek başka şey. vefasızlık ise bambaşka bir şey...
App Store'dan indirin Google Play'den alın