• 210
    yönetimin, teknik kadronun, futbolcu grubunun sınıfta kaldığı bir dönemi geride bırakırken temiz bir sayfa olarak açılması gereken dönemdir. ancak işin kötüsü, liglerin açılmasına çok kısa bir süre var ve bu kadar kısa süre içinde kadroyu üstteki yazarların söylediği ve olması gerektiği derecede değiştirmek mümkün olmayacaktır. mustafa cengiz olmadan yönetimin işlemediği belli ve böyle acınası bir durumda beklenen kadro değişikliklerinin yapılabileceğine inanmak hayalcilik oluyor.

    iyi futbol oynayan, genç ve gelecekte iyi işler yapabilecek emareleri gösteren 23-25 kişilik bir kadronun yeterli olacağı dönemdir. takımda kilit açan oyuncu ihtiyacı sebebiyle sofiane feghouli'nin kalması taraftarıyım ancak maaşında indirime gitmesi şartıyla. takım iskeleti için de luyindama marcao ikilisinden en azından birisinin kalması gerekiyor. emin bayram ve ryan donk giden stoperin yerini doldurmak zorunda. orta sahada ise michael seri her ne kadar sevdiğim bir oyuncu olsa da fatih terim tarafından bir türlü doğru regista rolünde kullanılamadı. seri arkada, mario lemina ve ömer bayram ya da ömer bayram yerine bir transferle güzel bir üçlü orta saha kurulabilir.

    hücum tarafındaysa henry onyekuru'yu unutmamız gerekiyor. emre kılınç'ı aldıysak zaten ilk 11 o başlamalı ve yedek olarak birini almalıyız. sağ tarafta ise jesse sekidika yerine sofiane feghouli'yi zorlayacak bir yedek gerekiyor. bu takımın gol atma sorunu var ve bu sorunu çözebilecek istatistiğe sahip oyuncularımızın olması gerekiyor. önce tabi bu oyuncuların sahada olması gerekiyor. radamel falcao garcia ya da florin andone denendi, olmadı, teşekkür edilmeli. mbaye diagne gönderilemiyorsa bu ikiliden daha fazla gol atacaktır. sevmesem de durum bu. gönderiliyorsa ama teemu pukki gibi hem teknik, hem çalışkan hem de pasör bir forvete ihtiyacımız var.
App Store'dan indirin Google Play'den alın