resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 25566
    virüs belası olmasa üst üste 3. toplamda 9. şampiyonluğunu kazanmış olacaktı.

    geri kalan her şey içi boş lakırdı.

    sezon başı yanlış kadro kurdu diye eleştiriliyor. adam üst üste 2 şampiyonluğa ve kazanılan diğer kupalara rağmen bir kesimin ağzına sakız ettiği avrupa başarısı için görece tecrübeli bir ekip kurmak istedi. afrika kupası nedeniyle beklentinin yüksek olduğu oyuncuların çok az tatil yapması, sezon başı hazırlık kampına katılamamış olmalarının da etkisiyle kafasındaki plan sahaya yansımadı bu kadar basit. içimizdeki sözde futbol ulemalarının çağdaş futbolun gerisinde kalmış diyerek eleştirdikleri adamın ocak'tan virüs nedeniyle verilen araya kadar oynattığı topu hepimiz izledik.

    paraları saçmış deniyor. abi ne parası saçmış ya? satmadan alınamayan şu dönemde ne harcama yapmış hoca? 20 küsür oyuncu alındı deniyor. o listenin neredeyse tamamı 'ya tutarsa' transferi. neden? çünkü oyuncu satamıyor ve bütçe oluşturamıyorsun. öyle olunca ne oluyor? emre mor gibilerini alıyorsun. nzonzi bize 2 senelik kiralık 500 bin gibi komik bir rakama neden geliyor abi? roma salak mı? varmış bir arızası işte gördük.

    bir de verilen arayı boş geçirmiş diye sallayanlar var ki bu en acımasızı. 60 küsür yaşındaki adam bizzat kendi yaş grubunu tehdit eden bir hastalıkla uğraştı. ya bunu atlayıp nasıl bu kadar vicdansız olunabiliyor ben cidden anlamıyorum. terim'i sevmeyebilirsin de kardeşim hastalık lan bu hastalık.

    adam canıyla uğraşıken bir yandan da 30 küsür yaşındaki milyonluk adamların fiziki durumlarıyla mı ilgilenecekti? oyuncular saldıysa hocanın suçu mu bu? fiziki olarak salmış adamları terim değil klopp bile kafasındaki gibi oynatamazdı.

    bu alt-sat meselesi gündemde olduğu sürece terim'den iyi hoca bulamayız. o süreç bitene kadar kalmalıdır takımın başında. alt-sat hikayesi bittiğinde de aysal başkanınızı geri çağırırsınız hocayı antremanda yine kovar böylece sizin de içiniz rahatlar. sonra okan'ı mı hoca yapıyorsunuz yoksa tudor'u geri mi çağırıyorsunuz seçeneklerden birine karar verirsiniz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın