resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 25550
    şu arda turan mevzusu olmasa demirören ile kader ortaklığı hadisesine rağmen kendisine destek vermeye devam edecem. sevdiğimden mi? hayır. ama zaten takımın başına getirip bana göre camia olarak karakterimizi koruyamadık... bu saatten sonra o açıdan değişen bir şey olmayacak.

    fatih terim bu sene çok kötü teknik adamlık sergiledi.

    burada defalarca yazdım, diagne ile devam edilmeli. falcao gibi lükslere gerek yok. falcao'nun maliyeti ayrı yük, diagne'ye yatırdığımız sermayenin değersizleşmesi ayrı yük diye...

    babel olmaz yaşlı adam. oyun karakteri bize göre değil dedim. bu transfer tarzı yanlış diye çok yazar dil döktü. elbet bunu söyleyen insanlar da vardı terim'in çevresinde. kim bilir belki kızdığımız emre utkucan da bunları anlattı terim'e.

    bir defa yanlış ve müsrif transferlerle paramızı korumadı terim. ikincisi taktik olarak malesef bitik durumda. bir hücum setimiz yok. üstelik ligin en iyi hücum oyuncularıyla. millet jimmy durmaz gibi adamlarla şampiyon oluyor. biz bekimize sıfırdan orta yaptıramıyoruz. bu takım hiç hücum seti çalışmıyor.

    muslera olmayınca defansımızı da gördük. defansif anlayış da malesef yerlerde. kalede kahraman muslera, forvette kahraman onyekuru veya gomis... ama takım oyunu malesef yok. oyun planı yok, disiplin de yok.

    bu sezon selçuk inan yüzünden defalarca puan kaybettik. hocanın garip garip takıntıları var. bu defa da şener eklendi bu takıntılara...

    yani sayarım saymasına daha tonla şey.

    ama mevzu başka. fatih terim'den bahsediyoruz. bize seneye bambaşka bir takım izletebilir. bir teknik adamın başarıya ulaşması için gerekli olan her şeye sahip olduğunu defalarca gösterdi türkiye'ye. yaşattığı bunca başarı ona 1 değil, 2 değil bana göre 3 sezon da ve hatta gerekirse daha fazla şansı tanımayı da gerektiriyor. zaten futbolda daimi başarı diye bir şey yok. başarıda süreklilik önemli. mesele o değil.

    mesele arda turan ısrarı. bu camianın midesi bulanıyor arda turan'dan. yönetim, genel kurul, taraftar.... kimse istemiyor. ama taraftar gerçekten hiç istemiyor. bana göre fatih terim'in taraftara saygısı yok. saygısı olsa ünal aysal ile kavgası yüzünden milyonları, kendisine aşık milyonlarca galatasaray taraftarını ağlatacak o kader ortaklığını yapmazdı. ünal aysal'a ders vermek için attığı o imza milyonları ağlattı. işte arda turan ısrarı da aynı bokun laciverti.

    hocanın hayalleri dünyadan büyük ama egosu da hayallerinden büyük.
App Store'dan indirin Google Play'den alın