• 2055
    süper lig 2019-2020 sezonunda sampiyonlugu sonuna kadar haketmistir. birakalim laga lugayi! teknik direktörünün ve futbolcusunun siyasi cekismeler yuzunden ne sucu var?

    adamlar ciktilar catir catir toplarını oynadilar. 2 senedir bize birakmak zorunda kaliyorlardi sampiyonlugu, buyuk takim huviyetinden dolayi. bu sene sacma sapan kadro yapilanmamiz yuzunden yaristan koptuk.

    ilk yaridaki caykur rizespor macinda yazdigim entry'm ofsaytlarda duruyor, 2. yari da bizden bi cacik olmayacak dedim. pandemi mandemi bilmem ne denmesin hic. sanki diger takimlar pandemiye maruz kalmadi.

    ayrica son 6 haftaya bakildiginda, yani son duzlugun ilk ayagi dersek, kume dusuyoruz! dalga gectigimiz fenerbahce'den ne farkimiz var?

    bu başşaksehir taştaşspor ile defalarca dalga gectim, ciddiye bile almadim ama, ilk basta da dedigim gibi, futbolculari ve teknik direktoru sonuna kadar hakettiler.

    eger ki biz adam gibi inatlasmadan sacmalamadan yapilanacaksak sorun yok, ama bu seneki kadro yapilanmasi gibi olacaksak, her sene başşakşehir taştaşspor sampiyon olsun umurumda olmaz. ben coluk cocuga maskara olan takim istemiyorum! galatasaray buyuk takimdir, herkesten daha buyuktur, kimse de galatasaray'i babasinin ciftligi, sahibi gibi gormesin. isterse en efsane adami olsun, 1 dakika surer kestane olmak!
App Store'dan indirin Google Play'den alın