• 48
    (bkz: 19 mayıs 2019 galatasaray istanbul başakşehir maçı)

    geçen sezon destansı bir sampiyonluk kazandık. ligin ilk yarısinda onlarca cezalı vardı, hoca da dahil. neyse herkes olanlari biliyor. bir yıllık emek son 45 dakikaya sıkıştı. 1-0 mağlubuz herkesin ayakları titrerken biri röveşata yazdı 49. dakikada. ikinci yarının başında o gol gelmese kalan dakikaların nasıl zindan gibi geçecegini biliyorsunuz değil mi? diğeri kariyerinin en iyi performansını 20 dakikaya sığdırıp sahadan sildi başakşehiri. 2'si sayılmadı, 1 gol 3 asist yaptı.

    o an o gollere sevinen insanlar bugün milliyetleri üstünden vuruyor. butün sosyal medya alenen ırkçılık yapıyor 16 saattir. bir milliyete genelleme yapıp olumsuz ozellik atfetmedeki mantıksızlığı, kötücüllüğü görmek bu kadar mı zor?

    hagi uefa finalinde kırmızı kart gördü. romenlerin hepsi şımarık mı? galatasaray tarihinin en önemli oyuncusu bir hain. bütün türkler hain mi? hepimiz üzgünüz ama yapmayın. kötu gitmemizde ortaklaşa pek çok sebep var. günah keçisi bu arkadaşlar değil. 2 sezon şampiyon yaptılar. ha size gore tüm suçlu onlarsa da bu suçlamayı yaparken en düşük yöntemi seçmeyin.

    kuzey avrupalı futbolcudan hiçbir farkı olmayan futbolcu.
App Store'dan indirin Google Play'den alın