• 7480
    birine aptalsın deyince kızıyorlar. o zaman demeyelim çünkü genelleme yaparsan üstüne alınan olur.

    gitgide fenerbahçe taraftarına benzemeye başlamıştır. bir kısım güldüğü ve dalga geçtiği fenerbahçe taraftarından bile aptaldır. corona yüzünden maçların seyircisiz oynanmaya başladığı dönemde 2019-2020 sezonunun son virajina girildiğinde herkes o hafta oynanacak besiktaş maçında "fark atacağız" diye zirvalamaya başladı ve galip gelemedik. ligler ertelenip temmuz ayında biteceği ortaya çıktığında ise "19 temmuz dünya fenerbahceliler gününde şampiyon olacagiz" diye zirvalamaya başladılar. normalde galatasaray taraftarının böyle bir karakteri yoktur ama günümüz düşük zekalı, tiktok düşkünü, matematikte 1 net yapan, martı scooterina 2 kişi binen, pandemi döneminde sokakta 80 yaşındaki amcayı küçük düşüren nesilden dolayi bir kısmı aklı yok fikri var kafalı bir hale dönüştüler.

    bu sene daha da net anladım ki; galatasaray sahipsizdir. ayrıca galatasaray geçmişten bu güne kadar ne çektiyse şımarık taraftarından çekmiştir. gomis gol krali olduktan birkaç mac sonra 2 penaltı kaçırdı diye hunharca kendi taraftarı tarafından gömülmüş ve yollanmıştır. galatasaray tarihinin en büyük başkanı ünal aysal a sahip çıkmamıştır.

    ve günümüzde dilim dilim doğranan ve bu sezonun en taşaksız takımı olarak tarihe geçen galatasaray. sebebi ise taraftar ve yönetimdir.

    bu sitede ultraslan yüzünden birçok kişinin kalbini kırmışımdır. çünkü geçmişte yaşanmışlıklar ve saygı duyduğum birçok kişi vardır. yıllardır yeri geldiğinde birlikte santiago barnebeu nun kapısında polis şiddeti gördüğüm, kadıköyde kafama tuğla yediğim, inönüye giderken beşiktaşlılar ile taksim meydanında birbirimize girdiğimizde arkamızı kollayan birçok büyüğümüz vardi. gördüğüm kadarıyla artık onların devride kapanmış gözüküyor. sahipsiz galatasarayın taraftarıda, ultraslanida artık havluyu atmış galatasaray için ayağa kalkacak hali yoktur.

    2019-2020 sezonunda, tıpkı 2000-2001 ve 2002-2003 sezonlarında olduğu gibi lime lime doğranmıştır. üstüne üstlük bir kısım maaşlı, adı sanı belli, adresi belli troller ile iftira üstüne iftira atılmaktadır. bunlara cevap veremeyen ve objektif olma hastalığına yakalanmış bir taraftar topluluğuna sahip olduğumuz için bunu yapanlar rahat rahat, yalan yanlış yazmaya devam etmektedir.

    bu kulübün başında dost canlısı bir frankafon görmek istemiyorum. ihale kaygısı olmayan, siyasete boyun eymeyen gerçek bir lider olması şart. bunu bu başlığa yazmamın yegane nedeni galatasaray taraftari bir başkana olan özlemimdir.

    mustafa cengiz benim gözümde büyük bir başkandır hatta iyi bir taraftardır, ama sağlığı herşeyden önemlidir ve bu pis düzenin içinde, bu kapkaranlık mafyavari ortamda daha fazla yıpranması yanlıştır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın