resim
Okan Buruk
Görev:Teknik Direktör
Takım:Galatasaray
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 958
    gittiği her takımda üstüne koymaya devam etmiş ve 2019-2020 sezonunda başakşehir futbol kulübü teknik direktörü olarak şampiyonluğun en büyük adayı. ayrıca sadece süper lig'de değil aynı zamanda avrupa'da sürdürdüğü iddiasıyla okan buruk klişe tabirle peri masalı gibi bir sezon yaşıyor, yaşatıyor. an itibariyle fatih terim'in emekliliği sonrasında ise bayrağı en hakkıyla taşıyacak olan aday gibi gözüküyor.
    taraftarımızın bir kısmı 20 sene önceki olaylardan dolayı kızgın olduğunu anlıyorum. bu durum maalesef rasyonel düşünmeyi engellediğini düşünüyorum. ne olduysa olmuş, bitmiş. belki hatalar yapılmış da kim yapmadı?
    şu an en büyük 2. efsanemiz fatih terim'in futbolculuk dönemini biraz araştırmanız belki konuyu daha iyi anlamak için yardımcı olacaktır..
    ali koç, okan buruk'u almak için sizce bütün imkanlarını zorlamaz mı? biz 20 sene önce yaşanmış bir olaydan dolayı(sonrasında okan galatasaray'da tekrar da oynamıştır bu arada) okan buruk gibi bir değerimizi mesela fenerbahçe alsa şu anki duygusallığımız pişmanlık yaratmaz mı? fenerbahçe'ye kendi ellerimizle( her şeyden çok istedikleri) yeni bir fatih terim mi yaratmak istiyoruz?
    yaşanmış bitmiş 2020'deyiz. duygusalca alınan kararlar, beklemediğimiz olumsuz sonuçlar yaratabilir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın