• 17
    yüzeysel bir futbol takipçisiyimdir. belli ana dizilişler dışındaki dizilişlerin abartı olduğuna inanırım. futbolda başarı mı istiyorsun? boğuşacaksın, ısıracaksın, koşacaksın... türk futbolu dediğimiz organizmada hele azman olacaksın, dipdiri olacaksın falan filan. adına ister pas oyunu diyelim ister pozisyon oyunu, bunun bizim dna'mıza uygun olduğuna inanmıyorum. şöyle bir hücum marşı olan takıma hunharca saldırmak dışında başka bir şey yakışır mı olm:

    https://youtu.be/8ytsC61i2KI

    yeniçeri kostümümü giydim bile! :(

    ya da stadındaki maçlarda rakibini şu tempoyla katliama davet eden taraftarın takımına pas, pozisyon oyunu falan fıstık yakışır mı baba:

    https://youtu.be/irOFCpNfJDI

    beni bayıyor pas oyunuymuş, pozisyon oyunuymuş, cartmış curtmuş. galatasaray'ı galatasaray yapan mantalite yırtıcılıktır, ölümüne saldırmaktır. sal hocam sağlı sollu çitaları bekten, kanattan. koy göbeğe gencecik çim eater'ları, seri'nin önünde biçsinler, kessinler. anadolu efes neden avrupa basketbolunun ebesini belliyor 2 sezondur? ergin hoca kırdı larkin'le micic'in zincirlerini, verdi "dümdüz edin" emrini ve hooop:

    fırtınam, felaketim hasretim,
    yetmiyor, sevişmeler yetmiyor,
    şiddetin ne hoş, ne güzel şefkatin,
    sevdikçe, sevesim geliyor,
    ölene kadar peşindeyim bırakmam...
App Store'dan indirin Google Play'den alın