• 24553
    futbolcudan önce yönetici transfer etmesi gereken takımımız.

    bakın arkadaşlar bu yaz çok kritik. mali olarak tüm kulüpler tarihin en zor günlerinde. bu zaten böyleydi üzerine bir de kombine bile satamıyoruz, gelirler neredeyse bitti, pandemi mali olarak her kulübü vurdu. zaten takımımızın maliyeti çok yüksek. bu yaz kurulacak kadro hayati önem taşıyor. hem maliyetleri düşürüp hem de seneye kesinlikle şampiyon olacak kadroyu kurmalıyız.

    başkanımızın sağlık durumu malum. futbol takımımız onyekuru konusundan da görüldüğü gibi doğal olarak an itibariyle iyi yönetilemiyor. hocamız tüm insanların içerisinde galatasaray'a teknik direktörlüğü en iyi yapacak hoca. ancak takımla ilgili çok soru işareti var. her sorunu hocanın çözmesini beklemek haksızlık.

    hem kiralıklar gidecek, hem bir sürü futbolcumuz geri dönecek. maaşından kurtulmak istediğimiz yıldızlarımız var. yabancı sınırı geliyor o ayrı dert. hem çok satış yapmalı hem çok transfer yapmalıyız. bu kadar şey yapılması gereken bir yaz döneminde çok iyi yönetilmeliyiz. başkanımızın sağlık durumu böyle iken tüm süreci abdürrahim albayrak üzerinden yürütmek büyük kumar olur.

    bakın bütün yıllarda kadrosunu kötü kuran, transfer açısından kötü yönetilen takımlar o sezon hep başarısız olmuştur. yıllardır şampiyon olan ve şampiyonluğa oynayan takımlara bakın. hep iyi yönetilmiştir. acilen futbol şubesinin başına yönetici, sportif direktör getirmemiz gerekiyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın