resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 25420
    şanlı galatasaray'ımın 8 tane lig şampiyonluğu ve 1 tane avrupa kupası kazanırken futbol takımınının en yetkili teknik yöneticisi olarak başında bulunmuş olan kişi. türkiye tarihinin en başarılı teknik direktörü. milli takımlarla elde ettiği ve edilmesine doğrudan katkıda bulunduğu başarılara değinmeye sıra bile gelmiyor. büyüklüğünü anlatmak için daha bir sürü başka şey de söylenebilir ama gerek yok.

    bu büyük figür, galatasaray ile özdeşleşmiş kişi galatasarayın başında olduğu sürece isterse emre belözoğlu'nu takımıma getirsin onun başarılarına müteşekkir olmamdan ve kendisine duyduğum saygıdan ötürü istifa kelimesini ağzıma almam. alamam.

    bunu söyleyerek fatih terim eleştirilmez gibi bir şey demiyorum. münferit maçlardaki yanlış kararları, belli konulardaki inatları dolayısıyla kendimce eleştirdim. ama istifa kelimesini ağza almak fatih terim söz konusu ise benim bakış açımda nankörlüktür.

    arda turan'ı istemesi konusunda aklından geçenler ne ve perde arkasında neler oluyor bilemiyoruz. ama fatih terim arda turan'ın şımarık hareketlerinden futbol dünyasındaki herkesten daha çok zarar gördü. buna rağmen arda turan'ı istiyorsa veya istiyor rolünü oynamak zorunda kalıyorsa (ki ben bu olduğunu düşünüyorum veya buna inanmak istiyorum) kendisine sonsuz saygı duyduğum bu büyük figürün bir bildiği vardır elbet diyorum.

    diğer yandan elbette ki bunları açıkça söylese çok daha güzel olur ama ne fatih terim öyle bir insan (daha çok kol kırılır yen içinde bakış açısı ile hareket eden bir insan) ne de eğer arda turan'ı bir dışsal mecburiyetten dolayı istiyorsa bunu açıklaması zaten mümkün değil.
App Store'dan indirin Google Play'den alın