• 2953
    hakedene hak ettiği cevabı veremeyen, içeriye aslan, dışarıya kedi kesilen yönetim.

    kendilerini en sert eleştirenlerden biriyim, defalarca da bırakıp gitmeleri gerektiğini söyledim. özellikle fatih terim'e karşı yaptıkları basın toplantısında her şeye tüy dikmişlerdir. bu entrye başlarken de eleştirerek başladım ve öyle de devam edeceğim ancak yerlerine gelecek olan yönetimin bir dursun aydın özbek yönetimi türevi olacağından da çok fazla korkuyorum. mevcut yönetimin en azından galatasaray hakkında niyetinden şüphemiz yok fakat yerlerine gelecek kim var şu an için bir şey söylemek çok ama çok zor.

    fakat her ne olursa olsun artık fatih hocaya sahip çıkmaları gerekiyor en sonunda hocanın da tepesini attırıp ömür boyu ceza verilecek bir şey yaptırabilir bu profesyonel kötüler. bütün amatör ve profesyonel kötülerin amacı bu yönde. yönetimden ricam bunlara çanak tutmak yerine hocayı ve galatasaray'ı savunmalarıdır. yapamıyorlarsa yapacak birini getirip basın sözcüsü falan yapsınlar en azından.

    adamlar resmen birlik olup penaltımızın tekrar edilmediği, rakibin aleyhine buz gibi kırmızı kart ve onyekuru'nun ayağına net müdahale olan penaltı pozisyonunu kullanarak 11 mayıs 2019 çaykur rizespor galatasaray maçında hile var algısı yaptılar, caner erkin'in ayağına çarpıp taça çıkan kalelerinden 80 metre uzaktaki taç atışını kullanarak algı yaptılar, üstelik de hakemler insandır hata yapabilirler açıklamasını yapanlar yaptı bu algıyı. inandırıcı olsun diye bu iki hakeme de düdük astırdılar, oyun olarak rakibi madara ettiğimiz 10 şubat 2019 galatasaray trabzonspor maçında 3-1 öndeyken rakibin penaltısını vermedi diye hakem ümit öztürk'e haftalarca maç vermediler ama aynı sezon bile isteye galatasaray'ı doğrayan barış şimşek'e, ali palabıyık'a, hüseyin göçek'e en ufak yaptırım uygulamadılar. fatih terim'in instagram videosu hariç biriniz çıkıp lafı gediğine oturtamadınız, bak yine fatih terim... sonra fatih terim galatasaray'dan büyük değildir bilmem ne romantizme bağlayıp durursunuz, çok özlemişseniz 2004-2012 veya 2014-2018 arası özetleri açın izleyin galatasaray'ın büyüklüğüne bakın, gurur duyarsınız eminim. sonra işine odaklanmıyor diye cart curt eleştiriyorsunuz adamı, keşke biraz da adama işine odaklanabileceği ortam sağlasanız... bütün bu uydurdukları algılara sırtlarını dayayıp bu sezonun başından beri galatasaray'ı doğradılar, sezon başında fatih terim herkesi uyardığında 4 maç ceza verip onun da sesini kestiler, yönetim yine sus pustu... ince ince çalışıp son haftalarda fişi çektiler ve bunun en büyük sorumlusu galatasaray'ın haklarını savunamayanlardır. galatasaray'a zarar verecek olan tribünde yönetimin olmaması değildir, saha kenarında fatih terim'in olmamasıdır, maçları gidip televizyonunuzdan izleyebilirsiniz ancak televizyondan yönetemezsiniz...

    gelecek sezona kadar lütfen kendinize bir çeki düzen verin, taraftarı güvenini de boşa çıkarmayın...
App Store'dan indirin Google Play'den alın